Hai la Deco Days 2022, eveniment unic în România, dedicat designului de interior

Hai la Deco Days 2022, eveniment unic în România, dedicat designului de interior

Cea de-a 7-a ediție a evenimentului Deco Days va avea loc în perioada 8-11 Septembrie 2022, la Sala Polivalentă, în Cluj-Napoca. Evenimentul este gândit ca un accelerator de design interior și conectează designerii și arhitecții cu business-ul, promițând o experiență complexă, multisenzorială.

Printre invitații speciali se numără: Ileana Răducanu, Anda Zota, Cosmin Todor, Mihnea Ghilduș, Victor Grosu și mulți alți experți și creativi din domeniu designului și arhitecturii de interior.

Deco Days 2022 va găzdui un nou periplu de concepte de amenajare, workshop-uri dedicate designerilor și pasionaților de acest domeniu, spații experiențiale și paneluri de discuții.

Programul evenimentului este unul variat, care include atât activități pentru specialiștii din domeniu, cât și workshop-uri interactive, dedicate iubitorilor de design.

”Miezul” evenimentului este dedicat celor cinci concepte de amenajare, dintre care trei vor fi create de către câștigătorii Concursului de Concepte de Amenajare Deco Days 2022. Această zonă va da viață obiectelor de design puse la dispoziție de către partenerii evenimentului, prin care cei peste 400 de designeri înscriși și-au exprimat viziunea creativă.

Programul captivant al evenimentului include și o sesiune de pictură murală realizată live de artistul Levente Zöld, care va fi pusă în valoare de un show de lumini deosebit. Participanții vor avea posibilitatea să exploreze opera murală creată prin realitatea augmentară și să descopere o perspectivă nouă a acesteia.

Agenda bogată a evenimentului aduce prezentări și workshop-uri valoroase, susținute, printre alții, de: Ileana Răducanu, Cosmin Todor, Mihnea Ghilduș și Victor Grosu.

Deco Days este un reper important în materie de evenimente dedicate designului interior. Aici se pot descoperi trendurile și tendințele de la cele mai importante nume și branduri prezente în țara noastră.

Evenimentul este conceput și organizat de Mendola Fabrics și implementatcu susținerea partenerilor: Nobila Casa, Narativo, Imar Com, Romb, XT Deco, Simacek, Borodi Design Studio, Stadt Construct, Osea Interiors, Modulo, Klausen, Cressent, Sonerg, Promelek, Sacco Design, Salice, Feydom, Supreme Design Creation, Casa Rusu, Mike Design, Hornbach, Nea Gardens, Victor Grosu, Cosmin Todor, Vargas Corner, Catrinel Studio, Anadora, Igloo Magazine, Oh Da Design, Paul Tătar, Adrian Balcău, Romanian Design Week, Mihnea Ghilduș, Levente Zöld.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related