Teatrul Improbabil lansează „Vânătoarea de struți”, al patrulea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Teatrul Improbabil lansează „Vânătoarea de struți”, al patrulea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Te-ai întrebat vreodată de ce e capabilă mintea umană? Într-o lume în care suntem suprastimulați de sugestii vizuale, Teatrul Improbabil, primul teatru sonor independent din România, îți sugerează să te retragi un pic spre tine. Să-ți iei căștile, să-ți găsești cel mai confortabil loc din cameră și să asculți spectacole sonore imersive, create de noua generație de regizori, sound designeri și muzicieni români.

Pe data de 2 septembrie 2022, la ora 20.00, Teatrul Improbabil te invită, în premieră, la „Vânătoarea de struți” de Alexandru Gorghe, exclusiv pe platforma Streamerse! Este al patrulea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși” și este gratuit timp de 24h de la lansare, apoi disponibil la prețul de 19 lei. 

Povestea surprinde o relație dintre un elev și profesoara lui de literatură, care se transformă într-un amalgam de amintiri corupte, care nu mai au nicio legătură cu realitatea. Un spectacol despre manipulare, confuzie și abuz de putere.

„Vânătoarea de struți” este produs de Teatrul Improbabil în parteneriat cu Reactor de creație și experiment Cluj-Napoca, studio de teatru, centru de cercetare, loc de întâlnire - un spațiu în mișcare în centrul unui oraș dinamic.

„Vânătoarea de struți” de Alexandru Gorghe
Regia: Andreea Lucaci
Sound design & muzică: Robert Găgeată
Cu: Mihaela Sîrbu, Bogdan Iancu

Credit foto: Matei Bumbuț

Ulterior lansării spectacolului, pe pagina de YouTube a Teatrului Improbabil, vei putea asculta și un podcast gratuit pe tema abuzurilor din cadrul instituțiilor de învățământ.

Realizată în parteneriat cu ONG-uri de profil, stagiunea „Ceilalți viruși” își propune să demaște teme sociale ascunse în timpul pandemiei, precum: mastectomia, relațiile toxice, relațiile de co-dependență, limite în cadrul relației de prietenie, depresie și alte situații dificil de abordat.

Teatrul Improbabil. Ascultă, acum ești la teatru.

"Teatrul Improbabil - Ceilalți Viruși"

Proiect co-finanțat de AFCN. Acesta nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectulu sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Streamerse, UNATC, Asociația IMUNIS, ISTT, FFFF - In a Relationship, Reactor de creație și experiment
Parteneri media: LiterNet, Zile și Nopți, Scena 9, IQads, Noi3.life, Reflektor

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related