Ai auzit de podcastul In a relationship with #ARTS? un podcast despre artă, emoții și relații

Ai auzit de podcastul In a relationship with #ARTS? un podcast despre artă, emoții și relații

Toamna aceasta, In a Relationship mută discuțiile despre emoții și relații în lumea artelor. Proiectul derulat de Fundația Friends For Friends din București lansează pe 25 octombrie primul episod al podcastului In a Relationship with #ARTS, un podcast despre artă, emoții și relații, construit împreună cu tinerii din România.

Din dorința de a crea un spațiu de discuție cu adevărat relevant pentru Generația Z, In a Relationship a invitat la povești tineri pasionați de artă și artiști din șapte domenii artistice diferite.

#FOTOGRAFIE #DANS #LITERATURĂ #FILM #TEATRU #ARTE GRAFICE #MUZICĂ

Întâlnirile au avut loc într-un cadru deschis și relaxat, ca o discuție în bucătărie. Dialogul a fost moderat de psih. Silvia Ciubotaru, coordonatoarea proiectului și creatoarea atelierelor cu care In a Relationship a călătorit în ultimii 6 ani în întreaga țară, popularizând psihoeducația în rândul tinerilor și crescând organic rețeaua neoficială de educație împotriva abuzurilor.

Seria de 7 episoade a podcastului In a Relationship with #ARTS este un spațiu de întâlnire cu emoțiile, valorile și mentalitatea prezentului, așa cum sunt ele văzute de unii dintre cei mai iubiți artiști autohtoni, dar și de reprezentanți ai Generației Z din toată țara.

Discuțiile au însemnat o căutare de modele sănătoase și echilibrate, dar și o apropiere dintre tinerii care consumă și se inspiră din artă și artiștii și artistele care trec prin procesul creativ. Seria debutează pe 25 octombrie cu episodul despre #FOTOGRAFIE, avându-i ca invitați pe fotograful Adrian Bulboacă și studenta Teodora Modan.

Teme de discuție:

Ep 1 #FOTOGRAFIE cu Adrian Bulboacă și Teodora Modan - 25 Oct Rolul fotografiei, relația cu mentorii, voluntariatul & apartenența la comunități diverse.

Ep 2 #DANS cu Andrea Gavriliu și Ana Ioana Călinescu - 26 Oct

Relația cu propriul corp, dansul ca formă de terapie, expunerea publică și teama de judecată.

Credit foto: Claudiu Popescu

Ep 3 #LITERATURĂ cu Laura Ionescu și Ioana Stănișor - 27 Oct

Scrisul ca instrument al creativității, autoreglarea emoțională prin scris, nevoia de modele feminine în literatură.

Ep 4 #FILM cu Vlad Brumaru și Miruna Diaconu - 28 Oct

Relația oamenilor cu ecranele, diferențele dintre filmul comercial și filmul de artă, utilizarea filmelor ca instrumente educaționale.

Credit foto: Claudiu Popescu

Ep 5 #TEATRU Adrian Nicolae și Mara Surugiu - 29 Oct

Rolul de actor & spectator de teatru, dezvoltarea personală prin teatru, parcursul educațional teoretic vs. vocațional al tinerilor.

Credit foto: Matei Bumbuț

Ep 6 #ARTE GRAFICE Nicu Mihai și Helga Czégényi - 30 Oct

Desenul ca talent și ca aptitudine care se poate antrena, explorarea individuală prin desen - o artă solitară, echilibrul între muncă și viață personală în profesiile creative.

Credit foto: Matei Bumbuț

Ep 7 #MUZICĂ Andrei Cojocaru/ COJO și Șerban Suciu - 31 Oct

Producția muzicală în era tehnologiei, mesajele transmise prin muzică și impactul lor asupra publicului, conexiunea cu alți oameni prin intermediul muzicii.

De 8 ani, In a relationship contribuie activ la educația tinerilor din România cu privire la sănătatea relațională și prevenția abuzurilor, prin ateliere, conferințe, întâlniri cu sens online și offline - și un întreg site plin de resurse, răspunsuri și informații. In a Relationship este un proiect dezvoltat de Fundația Friends For Friends din București.

Fiecare ascultător poate contribui la susținerea directă a proiectului In A Relationship, punând astfel subiectul emoțiilor și relațiilor sănătoase pe agenda publică.

Discuțiile In A Relationship se pot urmări pe pagina podcastului, pe canalul de Youtube și pe Spotify

Podcastul In a relationship with #ARTS este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related