Podcast Zile și Nopți: Top10 momente Pop Culture din România

Podcast Zile și Nopți: Top10 momente Pop Culture din România

Ce este Pop Culture sau mai pe românește spus, ce este Cultura Populară?

Conform definiției, Pop Culture este o prescurtare de la “popular culture” și reprezintă o colecție de gânduri, concepte, idei, forme de expresie și atitudini preferate de populația din zilele noastre. Un fel de numitor comun. Cele mai frecvente categorii de cultură pop sunt: filmul, muzica, artele performative şi vizuale, gastronomia, sportul, moda, jocurile video și tehnologia.

Ioan Big, publisher Zile și Nopți și analist Pop Culture, a realizat un Top 10 al celor mai importante momente Pop Culture din România.

“Dificultatea cuantificării valorii prin impact şi relevanţă la nivel de masă, precum şi evoluţia contextului - din lumea consumului strict controlat din anii comunismului în cea a consumerismului anarhic din prezent -, fac imposibilă o ierarhizare analitică, deci nu pot oferi decat o perspectivă pur subiectivă asupra influencerilor majori în Pop culture-ul autohton” spune Ioan Big, publisher Zile șI Nopți.

În Top 10 Momente Pop Culture din România îi regăsim pe Sebastian Stan, Dracula, Sergiu Nicolaescu sau pe celebrul Bulă. 

Cu un episod nou în fiecare săptămână, podcasturile Zile și Nopți sunt disponibile pe următoarele platforme: Zile și NopțiYoutubeSoundcloundSpotifyGoogle Podcast.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related