Dotnetdays, una dintre cele mai mari conferințe de .NET din România revine în format fizic între 20 - 22 Octombrie 2022

Dotnetdays, una dintre cele mai mari conferințe de .NET din România revine în format fizic între 20 - 22 Octombrie 2022

Dotnetdays, una dintre cele mai mari și populare conferințe de .NET din România și Europa de Est revine în format fizic pentru a V-a ediție și va cuprinde două zile de workshop și o zi de conferință. Evenimentul va avea loc la Agora Conference Center în Iași între 20 - 22 Octombrie 2022. Bazându-se pe successul edițiilor precedente, Dotnetdays își propune să fie și în acest an locul de întâlnire pentru programatorii .NET și pasionații de tehnologie de pretutindeni.

Pe scena Dotnetdays vor fi prezenți speakeri și traineri de renume internaționali, experți în domeniile lor și prezenți de regulă la cele mai relevante conferințe de tehnologie din lume. Majoritatea vor veni pentru prima dată în România. Printre aceștia regăsim autori de cărti, librării și tool-uri, influencers, și chiar și membrii din board-ul celor mai proeminente asociații din lumea .NET.

Agenda Dotnetdays și Speakeri

Organizatorii au publicat deja parțial lista speakerilor, printre care îi regăsim pe:

  • Nick Chapsas - creator de conținut și cursuri C# și .NET, autorul renumitului canal de YouTube cu același nume și peste 140.000 de abonați, Microsoft MVP
  • Jimmy Bogard - consultant independent, Chief Architect la Headspring (USA), Microsoft MVP, creatorul librăriilor OSS AutoMapper și MediatR și autorul cărților MVC in Action
  • Mattias Karlsson - membru .NET Foundation Board of Directors, Lead Maintainer pentru proiectul Cake, Partner și Senior Architect la WCOM, Microsoft Azure MVP
  • Sander Molenkamp - Principal Cloud Architect, co-organizator Dutch Azure Meetup, co-host dotnetFlix podcast, Microsoft MVP
  • Marc Duiker - Senior Developer Advocate la Ably, creatorul Azure Functions University, Microsoft Azure MVP
  • Hannes Lowette - Head of Learning & Development la Axxes, coach, Microsoft MVP
  • Stacy Cashmore - Tech Explorer DevOps la Omniplan, Microsoft MVP
  • Martin Thwaites - Independent Engineering Consultant și Developer Advocate la Honeycomb
  • Edwin van Wijk - Principal Software Architect și Microsoft Community Lead la Info Support, co-host dotnetFlix, Microsoft MVP
  • Poornima Nayar - Freelance .NET Developer, Microsoft MVP, Umbraco MVP

Agenda evenimentului conține prezentări ale celor mai noi trenduri din zona de programare .NET, cloud și arhitectură software. Subiecte precum Minimal APIs, REST, GraphQL, gRPC, Blazor, CQRS sau DDD vor sta la baza discuțiilor la conferință. În ceea ce workshop-urile, Dotnetdays pregătește două zile intensive de cursuri și exerciții aplicate în patru sesiuni diferite:

  • Introduction to Effective Testing in C# and .NET (Nick Chapsas)
  • Domain-Driven Design: Theory and Practice (Jimmy Bogard)
  • Dapr: Build Microservice Applications the Easy Way (Edwin van Wijk și Sander Molenkamp)
  • Building an Event Sourced System in C# (Hannes Lowette)

Pentru fiecare workshop organizatorii vor oferi și o diplomă de participare.

Mai mult, organizatorii Dotnetdays pregătesc multe surprize pentru participanți. În data de 22 Octombrie, la finalul conferinței, participanții sunt invitați să se distreze la o petrecere și un concert live care va avea loc în aceeași locație.

Dotnetdays va avea loc la Agora Conference Center în Iași, orașul desemnat destinația de top pentru un city break în România în anul 2022. Un centru cultural și de technologie în plină expansiune, Iașiul se distinge prin atmosfera vibrantă care modelează timpul.

Participanții la conferință se pot bucura de facilitățile puse la dispoziție de către organizatori, un spațiu modern în care vor exista oportunități de networking și expoziții ale companiilor din mediul IT și domenii conexe.

Bilete pentru conferință și workshop-uri

Biletele pentru conferință și workshop-uri pot fi achiziționate în număr limitat până la data de 4 Octombrie la prețul Regular de 129 EUR pentru conferință și 345 sau 690 EUR pentru workshop. Accesul la conferință include accessul la cele 2 trackuri, Expo Hall, masa de prânz, cafea și băuturi, participarea la concert și în concursul de premii, precum și un giveaway Dotnetdays. Organizatorii oferă și un discount special pentru grupuri de peste cinci persoane care doresc să participe la conferință.

Dotnetdays este una dintre cele mai mari și populare conferințe de .NET și arhitectură software din România. Prima ediție a conferinței a avut loc in 2019, când doi dezvoltatori software pasionați de .NET și comunitate și-au dorit să aducă în România experiența si vibe-ul conferințelor internaționale dedicate acestei tehnologii.

Misiunea lor a fost să creeze un loc de întâlnire pentru programatorii .NET, mai aproape de casa, avand pe scena marile nume din ecositemul international, și să inspire comunitatea să învețe și să împărtășească cunoștințe și experiențe. Astăzi, Dotnetdays este simbolul a ceea ce poate fi realizat când o comunitate își unește forțele - un eveniment de talie internațională, născut și desfășurat în România.

Îmbinând sesiuni de conferință cu workshop-uri, Dotnetdays se adresează programatorilor de .NET, arhitecți de software sau Cloud aflați la nivelul mid sau senior. Dotnetdays are loc anual în Iași sau online (în timpul pandemiei), aflându-se acum la a-5-a ediție. Evenimentul atrage anual programatori din România și alte țări din Europa de Est, având la ultima ediție în persoană peste 450 de participanți. Este totodată și o conferință iubită de participanți, 97.4% dintre aceștia fiind încântați de experiență.

Poți afla mai multe despre Dotnetdays pe pagina web a evenimentului sau pe Facebook.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related