Care-i filmul tău? WOPA semnează campania de lansare a SAMEDAY App, aplicația care scapă destinatarii de filme și le oferă control asupra procesului de livrare

Care-i filmul tău? WOPA semnează campania de lansare a SAMEDAY App, aplicația care scapă destinatarii de filme și le oferă control asupra procesului de livrare

Sunt lucruri în viață care ne cauzează anxietate. Întrebări de genul „oare am scos fierul de călcat din priză?”, „am lăsat apa pornită la baie?” sau „am închis toate becurile înainte să plec în concediu?”.

Dar o situație ne dă fiori pe șira spinării mai ceva ca toate celelalte. DACĂ NU SUNTEM PREGĂTIȚI CÂND VINE COLETUL? Dacă nu suntem acasă? Sau n-avem cash? Sau ne sună curierul și nu auzim?

 

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PACHETUL NOSTRU?

Unde ajunge? Mai ajunge? UNDE VA FI  TRIMIS?

Toate aceste filme pe care ni le facem stau la baza campaniei lansate de WOPA pentru noua aplicație Sameday și ca debut pentru o colaborare pe termen lung a celor două companii.

Aplicația oferă destinatarilor comenzilor livrate de Sameday control total asupra coletelor pe care aceștia le primesc. Ca ei să nu-și mai facă niciodată filme. N-ai cash? Plătești cu cardul direct din aplicație. Vrei să știi unde este curierul? Vezi live în aplicație, cu două ore înainte de livrare!

Dar pentru a arăta tuturor de ce au nevoie de noua aplicație Sameday, am ales să facem filme cu filmele lor.

Mai exact, o serie de trei short films în care s-a dramatizat imaginația hiperactivă pe care o avem cu toții atunci când nu suntem acasă pentru a primi un colet, nu avem cash să-l plătim sau nu reușește curierul să dea de noi.

„Lansarea SAMEDAY App a fost momentul perfect pentru a construi o campanie îndrăzneață, pentru industria în care activăm. Aplicația reprezintă soluția digitală oferită de Sameday destinatarilor noștri, acordându-le acestora control sporit asupra comenzilor livrate de Sameday. Campania «Nu-ți mai face filme» spune povestea consumatorului, a brandului și povestea lor comună, într-o formă cinematică și captivantă, și transformă cele mai comune dileme legate de livrarea coletelor în trei povești distractive menite să elimine anxietatea legată de întrebarea «Oare unde a ajuns coletul meu?» sau «Ce se întâmplă cu coletul meu acum?». Colaborarea Sameday x WOPA aduce un suflu proaspăt în industrie și ne încurajează să abordăm în forme tot mai inedite inițiativele noastre de comunicare.”, a spus Elena Stoica, Chief Marketing & CX Officer Sameday.

„Sameday ne-a dat ocazia să ne distrăm puțin cu realitățile care ne înconjoară. Toți avem opinii despre curieri și toți avem « filme » despre ce soartă au coletele noastre până ne ajung în mâini; Sameday este genul de partener care are curajul să ne lase să speculăm aceste insight-uri într-o manieră suficient de dramatică încât să emoționeze, să incite, să distreze și de ce nu, să bucure publicul spectator din sală. « Nu-ți mai face filme » este o campanie corectă, articulată simplu și bazată în insight-uri de consumator astfel încât să dea cu « călduț » la suflet oricui o privește. De la noi: enjoy!”, Traian Munteanu și Dragoș Barda, echipă de mare valoare la WOPA.

 

ECHIPA:

Echipa Sameday
Elena Stoica - Chief Marketing and Customer Experience Officer
Alina Minu - Marketing Communication Director
Dana Cristiana Teodorescu – Brand Manager
Mihaela Nedelcu - Marketing Specialist
Camelia al Hasbani - Head of Learning, Growth & Change
Alina Stroe - Internal Communication & Employer Branding Manager

Echipa WOPA
Dragoș Ometiță – Creative Director
Traian Munteanu – Art Director
Dragoș Barda – Copywriter
Vlad Lipovanu – Head of Digital
Andra Țivichi – Client Service Director
Mara Stoenescu – Account Director
Carolina Vasile – BTL Account Director

Echipa Fortuners
Andreea Bozoi – Managing Director  
Cristina Ștefan – Social Media Manager
Diana Diaconu – Social Media Specialist
Gabriel Brândușescu – Senior Project Manager
Bogdan Ioniță – Graphic Designer

Echipa ROKKA
Remus Achim – Regizor
Echipa Mindshare
Cătălina Botogan – Digital Director
Silvia Pencu - Digital Media Planner

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related