Tik Tok poate fi acum folosit împreună cu formatul Social Cards prin intermediul Project Agora

Tik Tok poate fi acum folosit împreună cu formatul Social Cards prin intermediul Project Agora

Social Cards, unul dintre cele mai invoatoare formate din portofoliul Project Agora, care aduce postările din Social Media în site-uri premium de conținut, a fost recent îmbogățit prin posibiltatea de a folosi postări preluate de pe Tik Tok.

Social Cards permite celor care aleg acest format să își folosească postările și campaniile publicate pe rețelele sociale pentru a-și extinde acoperirea pe site-urile premium din rețeaua Project Agora. Formatul acceptă postări de pe Facebook, Instagram, LinkedIn și Twitter, iar posibilitatea de a prelua postari de pe Tik Tok vine sa întregească beneficiile acestui format.

Rețeaua socială preferată a Generației Z, cu 1 miliard de utilizatori activi pe lună, nu putea să lipsească din lista de avantaje pe care Social Cards le oferă. Cu ajutorul acestui format cititorii conținutului din Social Media sunt orientați și în afara acestor platforme, în Open Web. Campaniile publicitare care folosesc formatul Social Cards au o rată de click de 6 ori mai mare decât la afișarea standard a reclamelor, într-un mediu în care cititorii au cu până la 63% mai multe șanse să convertească.

„Tik Tok este la apogeul popularității sale, dar pentru o mare parte a utilizatorilor el rămâne încă un mister. Am vrut să oferim agenților de publicitate posibilitatea de a-și crește raza de acțiune și impactul conținutului lor de pe Tik Tok dincolo de limitele înguste ale platformei.”, a spus Simona Oțel, Manager de vânzări la Project Agora.

„Mai ales acum, odată cu sezoanele de vârf care vor veni de Black Friday și de Crăciun, partenerii noștri pot benefica de extinderea conținutului organic și a campaniilor de pe Tik Tok către un public mai larg din Open Web. Aceste abilități de amplificare pe care Social Cards le oferă partenerilor Project Agora,  îl fac un format care nu ar trebui să lipsească din nicio strategie de publicitate”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Oameni

Sectiune



Branded


Related