Praga a gazduit Verge: The OgilvyOne Digital Summit

Verge: The OgilvyOne Digital Summit si-a deschis ieri portile pentru Europa Centrala si de Est. Peste tot in lume, consumatorii se simt din ce in ce mai obositi de munca, stresati, obligati sa plateasca tot mai multe impozite si, in general, satui... satui sa li se spuna ce sa faca si sa primeasca doar ceea ce cred publicitarii, realizatorii de emisiuni si detinatorii trusturilor media ca trebuie sa primeasca.

Astfel, consumatorii fac singuri alegeri si preiau din nou fraiele vietilor lor... detin controlul mai mult ca niciodata... si asta in principal datorita tehnologiei.
Epoca digitala de azi isi redefineste brandul, media si modelele de mesaje, ca si tipul de relatii pe care consumatorii le au cu brandurile. Intrebarea cheie ramane daca industriile marketingului si advertisingului sunt pregatite sa accepte provocarea de a intra in legatura cu consumatorii in lumea din ce in ce mai digitala de azi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related