Ogilvy& Mather anunta lansarea noului catalog IKEA 2009

Ogilvy& Mather, agentia de brand a IKEA, a dezvoltat recent campania de comunicare care anunta lansarea noului catalog IKEA pentru 2009. Derulata in outdoor si radio, campania beneficiaza si de o serie de executii neconventionale, menite a atrage atentia asupra continutului catalogului intr-o maniera de impact.

In editia consacrata anului 2009, catalogul IKEA surprinde printr-un nou format. O coperta care atrage prin sine insasi, un continut complex si plin de inspiratie sunt factori sau "ingrediente" care au facut ca brieful pentru aceasta campanie sa starneasca entuziasmul echipei Ogilvy& Mather.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related