Parenting Ads preia, in exclusivitate, vânzările de publicitate pentru copilul.ro

Parenting Ads preia, in exclusivitate, vânzările de publicitate pentru copilul.ro

Site-ul copilul.ro, una dintre cele mai influente platforme de parenting din România, va face parte din 1 februarie 2021 din portofoliul regiei de vanzari Parenting ADS, singurul HUB de digital media nișat pe această industrie. Copilul.ro se alatură astfel, printr-o mișcare firească, celor peste 40 de site-uri și blogguri care au investit cu încredere Parenting ADS pentru coordonarea exclusivă a vânzărilor.

 

Portofoliul nostru, dincolo de mărime sau de cifrele de audiență, înseamnă o rețea bine închegată de comunități influente. Demonstrăm în campaniile noastre puterea lui IMPREUNA! Conectăm părinții din România cu brandurile, într-un mod actual, uman, creativ și etic, iar în jurul acestor valori am construit alături de partenerii nostri un portofoliu puternic, relevant si de incredere. Colaborarea cu copilul.ro este una pe care ne-am dorit-o, considerând-o valoroasă și relevantă pentru expunerea noastră în industria de parenting din România”, declară Mădălina Putineanu, Managing Director Parenting Ads.

 

Cu o vechime de 17 ani pe piată, Copilul.ro s-a făcut remarcat de-a lungul anilor prin conținutul premium, dar și prin evenimente offline. Site-ul înregistrează 5.200.000 unici anual la un număr de 16.700.000 de afișări.

 

Am ales să oferim exclusivitatea vânzărilor noastre către Parenting Ads, atăt datorită experienței lor pe piata de digital, cat, mai ales, a expertizei pe care o dețin pe o nișă in continuă creștere si dezvoltare, cea de parenting. Ne dorim sa creștem și putem face acest lucru doar avându-i pe cei mai buni alături de noi!  declară Ana Ionescu, project manager copilul.ro.

 

Parenting ADS, portofoliu:

Websites: qbebe.ro, copilul.ro, printesaurbana.ro, elacraciun.ro, mamicamea.ro, mamica.ro, sfatulmamicilor.ro, gokid.ro, kidsnews.ro, kidspots.ro,  portalinvatamant.ro, anidescoala.ro, revistamargot.ro, urbankid.ro;

Blogs: otiliamantelers.ro, siblondelegandesc.ro, taticool.eu/Dan Cruceru, daddycool.ro, danielosmanovici.ro, fabricadetatici.ro, Andra Udrea, cristinaotel.ro, idriceanu.com, ancasdiary.com, gabrielamaalouf.ro, fricidemamici.ro, educatiecudragoste.ro, mamadematei.ro, aminatomescu.ro, gangblog.ro, mamamag.ro, inbratelamami.ro, parinticalatori.ro, crestemsicalatorim.ro, annazidezi.com, mamapentrudoi.ro, solonaria.ro, andreeaarsene.ro, noidoisibebe.ro, fatanorocoasa.ro, thehappykid.blog, mamicamondena.ro; momadica.ro,  mamipetocuri.ro; financialparenting.eu

Special Projects: facebook.com/WebinariileSocialMoms.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related