The Parenthood și Hama Romania au provocat bloggerii și influencerii să afle cu e să sprintezi de la 0 la 100 km pe oră în 3,2 sec la bordul primei Tesla Model 3 Performance pentru viteza în coastă din Europa

The Parenthood și Hama Romania au provocat bloggerii și influencerii să afle cu e să sprintezi de la 0 la 100 km pe oră în 3,2 sec la bordul primei Tesla Model 3 Performance pentru viteza în coastă din Europa

HAMA România a organizat saptămâna trecută un suuuper eveniment  la Academia Titi Aur pentru a sărbători parteneriatul cu Dominic Marcu - pilotul care a revoluționat Motorsportul din România! După ce anul trecut Dominic a concurat în premieră mondială cu o mașină electrică în competițiile de Viteză în Coastă, anul acesta, acesta, a condus o Tesla Model 3 Performance, mașină realizată după un proiect gândit 100% de el.

O serie parteneri de business ai Hama Romania, alături de jurnaliști și influenceri de lifestyle și sport, printre care Cristian China Birta, TikToker-urul Mihai Mercea, Anca Bucur, Dan Cruceru și altii,  au acceptat invitația agenției The Parenthood și au avut parte de momente cu totul speciale, cu multă adrenalină, emoții și surprize. Invitații au experimentat pe propria piele, alături de Dominic, cum este  să ajungi de la 0 la 100 km pe oră în 3,2 secunde în cea mai inovativă mașînă de curse a momentului.

“Mă bucur și felicit Hama că îl susține pe Dominic Marcu pentru că motosportul din România are nevoie de un exemplu că se poate obține performanță 100% electric. Ca șofer cu aproape 1 milion de km conduși și ca pasionat de viteză, pot spune că a fi pasager într-o astfel de mașină a fost una din cele mai tari experiențe pe care le-am avut. Combinația dintre puterea de 500 de cai și lipsa de zgomot a motorului electric a fost una extraordinară.” declară Cristian China Birta, Blogger si Antreprenor.

Dominic este primul pilot din Europa care concurează cu o Tesla Model 3 Performance în competițiile de hill climb. În versiune standard, modelul dezvoltă 500 de cai putere și 660 de Newtoni Metru livrați instantaneu, fiind capabil să sprinteze de la 0 la 100 km pe oră în 3,2 secunde. Exemplarul de competiție dezvoltat de Dominic a primit, pe lângă setul complet de modificări de siguranță necesare înscrierii în competiții, și un tratament de reducere a masei, este cu 200 de kilograme mai ușor decât în configurație standard.

Și TikToker-ul Mihai Mercea, un mare suporter al sporturilor, a testat viteza alături de Dominic: "Ce pot să spun mai mult decât că a fost o experiență unică, în timp ce eram în masină, singurul lucru la care mă gândeam e că sunt în filmul Star Wars și decolez cu o navă spațială! Mă bucur că se promovează și în România acest sport, și le urez succes echipei și lui Dominic care a făcut o treabă extraordinară și ne-a oferit o parte din experiența lui ". La rândul ei, Anca Bucur, de 6 ori Miss Fitness Univers, a acceptat invitația The Parenthood declarând că “a fost o experiență inedită și timp de câteva minute am avut încredere totală în pilot și mașină.”

Parteneriatul cu Dominic a venit în mod natural pentru Hama România, proiectele de sustenabilitate fiind pe agenda companiei germane de multă vreme.  Implicarea Hama România în proiecte sustenabile a început încă de anul trecut și debutează cu un proiect ambițios dezvoltat la nivel de grup, prin lansarea unei game noi de produse eco-friendly, începând de la ambalaje din carton reciclat imprimate cu cerneală eco și continuând cu produse realizate din materiale reciclate.

Agenția The Parenthood este specializată pe zona de PR și Influencer Marketing. Dintre clienții agentiei se numără: Hama Romania, Disney Romania, Danone Romania, The Family Butchers, Ewopharma Romania, Thea Pharmaceuticals, ND Medhealth Romania, GN Group (JABRA), Topfer Romania și multe alte branduri și companii. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related