Intalniri cu pasiuni, in octombrie,  la Fundatia Calea Victoriei

Intalniri cu pasiuni, in octombrie,  la Fundatia Calea Victoriei

Ai pofta sa descoperi cat mai multe? Vrei noutati in viata ta? In luna octombrie Fundatia Calea Victoriei vine cu o oferta de cursuri si evenimente numai bune pentru curiosii dornici de aventuri.

Nu are cum sa nu te atraga atelierul de ilustratie cu Arina Gheorghita din care o sa iesi negresit cu o carte in brate dupa cinci zile de curs. Si ce carte! De citit cu pofta la orice varsta.

Oricand e un moment bun sa discuti despre placerea de a manca, despre cum poti combina ingrediente diferite pentru savoare absoluta, asa ca Adriana Sohodoleanu te invita la un dialog despre preferinte in materie de gust, realizari culinare ale diferitelor civilizatii sau descoperiri din istoria gastronomiei, pe parcursul cursului online care incepe din 12 octombrie – Introducere in istoria gustului.

Din 13 octombrie pui ordine in viata profesionala si personala si inveti cum sa le impaci pe amandoua la cursul online cu domnul profesor Dumitru Bortun - Cum sa comunicam eficient in viata personala si profesionala. Dupa cele cinci intalniri o sa simti cum arta comunicarii iti este din ce in ce mai aproape pentru ca vei primi informatii valoroase care sa-ti imbunatateasca metodele de a te face inteles.

De la comunicarea la birou sau acasa trecem la plimbari virtuale in padure cu Laura Jiga Iliescu. Povestile padurii, scurta plimbare etnologica printre arbori - o suita de coversatii despre paduri, arbori si relatia oamenilor cu natura salbatica, asa cum este ea exprimata in cultura folclorica.

Dupa legende si basme despre arbori simti brusc dorinta de a reveni la viata de zi cu zi? Atunci avem cursul potrivit. Tipologii umane si forme de comunicare specifice cu Alexandru Philippide, te va ajuta sa-ti intelegi mai bine modul de gandire in interactiunea cu ceilalti si sa-ti dezvolti abilitatea de a fi cat mai convingator.

Cursurilor li se adauga si o serie de evenimente care iti vor trezi curiozitatea - Stralucire si mister: bijuterii celebre din Renastere pana la Coco Chanel, atelierul dedicat istoriei fascinante a bijuteriilor cu istoricul Monica Neatu, care va avea loc intr-una dintre stralucitoarele resedinte Belle Epoque din bulevardul Dacia nr. 15 sau Cafenele, cofetarii si gradini din Bucurestiul de odinioara – o calatorie printre tot felul de delicatese – culinare si intelectuale cu Anita Sterea.

Finalul lunii e cu (ra)sunet pentru ca lansam o noua serie de conferinte sustinute de dirijorul Tiberiu Soare, de aceasta data, in elegantul spatiu al galeriilor Artmark, superbul Palat Cesianu-Racovita: Vibratia muzicii – despre timp si muzicieni. Printre muzicienii si muzicile pe care le vom asculta si analiza la eveniment se numara Carlo Gesualdo (Tenebrae responsorium), Vivaldi (Anotimpurile), Bach (Grosse Messe h-Moll), Mozart, Puccini (Tosca), Enescu (Oedipe).

Fundatia Calea Victoriei este locul in care te poti dezvolta cu ajutorul artei si culturii printr-o diversitate mare de cursuri si evenimente culturale si interactive. De peste 15 ani inspiram prin arte si cultura si sustinem tinerii talentati.

Am reusit sa ducem o munca de pionierat in felul in care se organizeaza evenimentele culturale si, in timp, am devenit o academie in cadrul careia peste 100 de cercetatori, artisti si traineri s-au format ca lectori. Ne mandrim cu peste 70 000 de cursanti care au participat la proiectele noastre si cu peste 6000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuita la cursurile preferate).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related