[Povești de bine] Buluc de tineri care vor să facă educație prin artă

[Povești de bine] Buluc de tineri care vor să facă educație prin artă

Când s-au închis ușile teatrelor și s-au tras cortinele peste scenele goale în pandemie, când nimic nu se mai întâmpla în lumea teatrului, un trio tineresc, format din doi actori și un creator de conținut, a înființat o asociație. Robert, Mihaela și Marilena s-au întâlnit la o porție de paste și au zis că este momentul – dacă nu într-o criză, atunci când există potential mare de evoluție? – să aibă ceva al lor. O entitate prin care să facă teatru.

Zis și făcut, a apărut Organizația Buluc. În primul an de existență, în jurul ei s-au strâns buluc și alți creativi, și-acum fac cu toții spectacole de teatru, cursuri de dezvoltare personală pentru adulți, cursuri de actorie și diferite proiecte educaționale. Cel mai recent dintre acestea a fost „Să Luăm Bullying-ul la Roast”, un demers pentru prevenirea bullying-ului în rândul adolescenților gândit sub forma unei discuții publice cu artiștii Maria Popovici, Mincu şi Adrian Nicolae.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related