WefflerMark, pentru prima oară pe podiumul BIZ PR AWARDS. Agenția a ocupat locul 3 în topul celor mai performante agenții de PR din România

WefflerMark, pentru prima oară pe podiumul BIZ PR AWARDS. Agenția a ocupat locul 3 în topul celor mai performante agenții de PR din România

Cea de-a 10 ediție BIZ PR AWARDS a consolidat pozițiile unor lideri pe piața de PR din România, dar a oferit și surprize în ceea ce privește clasamentul realizat în parteneriat cu Unlock Market Research. Metodologia care stabilește această ierarhie are la bază colectarea analizei indicatorilor de performanță și validarea din partea clienților cu care colaborează. O altă componentă care influențează poziția în clasament este cifra de afaceri, profitabilitatea și tarifele percepute.

A fost o surpriză extrem de plăcută să descoperim că suntem pe podiumul industriei de PR din România, una dintre cele mai valoroase recunoașteri la care puteam spera. Cred cu tărie că acesta este, dincolo de comunicare, un domeniu despre emoție, poveste, echilibru între realitatea clientului, creativitatea agenției și cunoșterea precisă a targetului. Iar ceea ce trăim de la un proiect la altul ne demonstrează că, oricât de bun ai fi în ceea ce faci, nu trebuie să uiți că dinamismul acestui domeniu este direct proporțional cu cerințele clientului. Care, odată cu dezvoltarea industriei și apariția noilor componente de PR și marketing, au crescut și ne-au provocat să depășim noi și noi limite. Așadar, acest premiu este al echipei, al clienților noștri, al tuturor celor care au crezut în noi, în Uiflărmarc ;)”, a declarat Alina Bratu, Managing Partner WefflerMark.

Dacă anul trecut a ocupat un onorabil loc 16 în același clasament, anul acesta, agenția WefflerMark, lansată în 2016, a ajuns în top 3 cele mai performante agenții din țară. Printre campaniile pe care le-a desfășurat în acest an se numără: Umanitatea nu are granițe, a Crucii Roșii Române, cea de-a 11-a ediție a Maratonului DHL, prima ediție a competiției de ciclism L’Étape România by Tour de France, lansarea revistei FIVE TO GO, promovarea produsului inovator Baumit Ionit, lansarea ONG-ului CIPRA (Asociația Centrul de Informare, Prevenire Risc și Analiză), prima platformă locală de informare privind calitatea vieții și multe altele.

În cadrul aceleiași gale, Alina Bratu, Managing Partner WefflerMark, a primit distincția Profesionistul PR al anului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WefflerMark

Make your brand voice inspiring. Începând din 2016, când spui WefflerMark, te gândești doar la WefflerMark. Adică la noi: agenția de publicitate care își dorește să transforme ideile... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related