Cardul multibrand VouchersDepot.com, cadoul perfect de Crăciun pentru angajații și partenerii tăi de business

Cardul multibrand VouchersDepot.com, cadoul perfect de Crăciun pentru angajații și partenerii tăi de business

VouchersDepot.com este platforma internațională de vouchere digitale cadou B2B și B2C, cu livrare imediată. Catalogul conține sute de vouchere electronice de la cele mai renumite și iubite branduri, cu valori diverse, potrivite oricărui buget.

De ce să alegi cardurile cadou multibrand Vouchers Depot de Crăciun?

Cadoul perfect de Crăciun pentru angajați sau parteneri de business

Pentru că suntem în prag de sărbători, profită de ocazie și fă-i pe angajați și parteneri să se simtă apreciați cu cardurile digitale cadou de la VouchersDepot.com.

Alege cardurile cadou multibrand Vouchers Depot și oferă bucuria libertății de a-și alege singuri cadoul preferat

Folosind codurile multibrand în platforma VouchersDepot.com, angajații  și partenerii de business își vor putea cumpăra vouchere digitale cadou de la brandurile lor preferate. Tu alegi valoarea codurilor multibrand, iar aceștia vor primi un card cadou, cu un cod unic, cu ajutorul căruia își pot revendica vouchere de la eMag, Fashion Days, Kaufland, Zalando, Ikea, Decathlon, Mango sau multe alte branduri, din platforma VouchersDepot.com.

Rapid și simplu, fără complicațiile și întârzierile care apar adesea în logistica darurilor de Crăciun, fără pachete deterioritate sau, mai rău, pierdute.

În plus, le oferi angajaților și partenerilor companiei tale bucuria de a-și alege singuri produsele dorite de la brandul preferat, în funcție de nevoi, interese sau hobby-uri despre care poate nici nu știi.

Cristina Bujor, Digital Gift Cards Manager VouchersDepot.com:

„Procesul de motivare și recompensare este rapid și sigur. Voucherele digitale VouchersDepot.com pot fi trimise instant, direct pe emailul destinatarilor, prin linkuri securizate, sau distribuite sub formă de carduri fizice înscrise cu un cod unic, sub o suprafață răzuibilă.

Clienții B2B se pot conecta prin API și pot genera, în timp real, vouchere digitale de la branduri de fashion, cosmetice, home & decor, hypermarketuri, librării și multe altele.

Destinatarii pot utiliza voucherele digitale pentru plata integrală sau parțială a cumpărăturilor, cu posibilitatea de a achita diferența online.”

 

De Crăciun, oferă angajaților și partenerilor de afaceri cadourile preferate, cu VouchersDepot.com!

www.VouchersDepot.com este o platformă internațională B2B și B2C de vouchere și carduri cadou, care integrează cele mai prestigioase branduri și retaileri din Europa. Compania este deținută de integratorul de servicii de marketing direct Mediapost Hit Mail (deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză) ce este prezent în piața românească de 25 de ani și a avut, împreună cu cele 4 filiale ale sale din România și 2 din Bulgaria, o cifră de afaceri de 49 milioane de euro în 2021. Compania are 730 angajați și asigură pentru clienții săi logistica pentru promoții de consumatori, pentru cluburi de fidelizare, logistică pentru comerțul electronic și materiale POS, soluții de marketing automation, precum și soluții de comunicare multi-canal prin call center, SMS, RCS, WhatsApp, chat și email. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related