VouchersDepot.com, noua platformă internațională de vouchere digitale B2B și B2C, cu livrare în câteva minute

VouchersDepot.com, noua platformă internațională de vouchere digitale B2B și B2C, cu livrare în câteva minute

S-a lansat în România VouchersDepot.com, o platformă internațională de vouchere online B2B și B2C, activă în 36 de țări, deținută de Mediapost Hit Mail, parte din grupul Poștei Franceze (La Poste).

Platforma este dedicată atât companiilor interesate să își recompenseze clienții, partenerii și angajații, cât și clienților finali care doresc să achiziționeze vouchere cadou.

VouchersDepot.com pune la dispoziția clienților vouchere digitale de la peste 500 de branduri internaționale renumite precum Decathlon, Douglas, eMag, Fashion Days, Ikea, Kaufland, Zalando, Nike, Adidas, Amazon, Primark, Nintendo și multe altele. Voucherele electronice au valori diverse, potrivite fiecărui tip buget.

Clienții B2B se pot conecta prin API și pot genera, în timp real, vouchere digitale pentru programele lor de trade-marketing, incentives, recompensare și motivare sau pentru promoțiile lor de consumatori. De asemenea, clienții B2B au posibilitatea de a descărca voucherele digitale din portalul nostru de vouchere. În plus, aceștia au opțiunea de a personaliza voucherul descărcat cu propriul branding. Destinatarii primesc pe email linkurile securizate de descărcare a voucherelor, precum și instrucțiunile de descărcare.

De beneficiile VouchersDepot.com se bucură și persoanele fizice. Acestea pot comanda vouchere online pentru uz personal sau pentru a le oferi cadou, cu posibilitatea de a personaliza cardul cadou prin text și design, în funcție de ocazia sau persoana pentru care le achiziționează.

„VouchersDepot.com maximizează beneficiile voucherelor și ale cardurilor cadou și transformă modul în care companiile gestionează și monitorizează acordarea de stimulente și premii. Automatizarea acordării de stimulente permite organizațiilor să cumpere și să livreze vouchere digitale prin email, recompensându-și clienții și partenerii aproape instant, ceea ce ajută la construirea unor relații  durabile cu acestia.”, a declarat Marian Șeitan, Manager General al companiei Mediapost Hit Mail.

Cu ajutorul VouchersDepot.com, companiile pot achiziționa și distribui instant vouchere digitale, pentru multiplele tipuri de campanii pe care le derulează:

  • Campanii de incentivare pentru lanțul de parteneri, distribuitori sau dealers.
  • Campanii de loializare prin care clienții sunt recompensați cu puncte pe care le pot folosi pentru achiziționarea voucherelor online.
  • Creșterea numărului de participanți în sondaje, focus grupuri sau interviuri de cercetare prin oferirea unui voucher cadou drept recompensă pentru participare.
  • Promoții de consumatori în care aceștia sunt premiați cu vouchere cadou.
  • Ocazii speciale în care voucherele online sunt cadoul perfect pentru a consolida relația profesională cu partenerii sau clienții companiei (generare de trial, mystery shopper, recompensare face-2-face).
  • Motivarea angajaților cu vouchere cadou pentru recomandarea candidaților potriviți companiei.

Cosmin Lăcătușu, Director General VouchersDepot.com:

„Cu VouchersDepot.com, companiile câștigă un mare avantaj în fața competitorilor prin motivarea și recompensarea partenerilor rapid, eficient și în deplină siguranță.

Livrarea se realizează în câteva minute sau, pentru achizițiile în bulk – volume mari, în cel mult 12-24h. Companiile pot achiziționa coduri de vouchere cu valoare sau de discount procentual, cu care recipienții vor cumpăra vouchere cadou direct de pe VouchersDepot.com. Voucherele pot fi personalizate cu branding-ul companiei care a oferit codul.

Statistic, voucherele cadou sunt cele mai solicitate premii și recompensa perfectă pentru a motiva consumatorii și partenerii. Voucherele digitale vin cu toate beneficiile premiilor fizice, dar fără niciunul dintre dezavantaje. Sunt eficiente din punct de vedere al costurilor și al timpului de livrare, iar cu VouchersDepot.com sunt simplu de gestionat și ușor de urmărit.

În plus, consumatorii preferă întotdeauna voucherele cadou digitale atunci când au de ales dintre mai multe tipuri de premii, datorită felixibilității și libertății pe care acestea le oferă în alegerea produselor preferate.

www.VouchersDepot.com este o platformă internațională B2B și B2C de vouchere și carduri cadou, care integrează cele mai prestigioase branduri și retaileri din Europa. Compania este deținută de integratorul de servicii de marketing direct Mediapost Hit Mail (deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză) ce este prezent în piața românească de 25 de ani și a avut, împreună cu cele 4 filiale ale sale din România și 2 din Bulgaria, o cifră de afaceri de 49 milioane de euro în 2021. Compania are 730 angajați și asigură pentru clienții săi logistica pentru promoții de consumatori, pentru cluburi de fidelizare, logistică pentru comerțul electronic și materiale POS, soluții de marketing automation, precum și soluții de comunicare multi-canal prin call center, SMS, RCS, WhatsApp, chat și email. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related