Vouchere digitale VouchersDepot.com, cadourile inspirate pentru angajații și partenerii dvs., de Ziua Internațională a Copilului

Vouchere digitale VouchersDepot.com, cadourile inspirate pentru angajații și partenerii dvs., de Ziua Internațională a Copilului

De 1 Iunie, companiile își pot arăta aprecierea față de partenerii de business și angajați cu carduri digitale cadou din platforma Vouchers Depot, soluția completă de vouchere digitale B2B și B2C, cu livrare imediată.

Cardurile cadou oferite angajaţilor în beneficiul copiilor minori ai acestora cu ocazia zilei de 1 Iunie sunt scutite de contribuții sociale și de impozitul pe venit, în limita a 300 de lei de persoană/copil și în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului.

Principalele beneficii ale cardurilor digitale cadou VouchersDepot.com:

Flexibilitate - Cardurile digitale cadou Vouchers Depot oferă beneficiarilor posibilitatea de a alege singuri produsele sau serviciile pe care doresc să le ofere celor mici, inclusiv jucării, haine, cărți și multe altele.
Personalizare – Cardurile cadou Vouchers Depot pot fi personalizate cu brandingul companiei sau cu tematica de 1 Iunie.
Siguranță – Achiziția și distribuirea se realizează rapid și în siguranță. Beneficiarii primesc pe email linkurile securizate de descărcare ale cardurilor cadou, cât și instrucțiunile de utilizare.
Varietate - Portofoliul Vouchers Depot conține carduri digitale de la branduri apreciate de clienții din România precum eMag, Decathlon, Playstation, Ikea, Kaufland, Carrefour, Zalando, H&M etc. Cardurile cadou Vouchers Depot acoperă categorii diverse: e-commerce, electronice, supermarket, îmbrăcăminte, încălțăminte, cosmetice, casă și decorațiuni, experiențe, călătorii etc.
Control deplin asupra costurilor – Cardurile digitale cadou sunt disponibile cu diferite valori. Distribuirea cardurilor cadou este simplă, sigură și instantanee, fără costuri neprevăzute.

În plus, companiile pot acorda angajaților libertate deplină la cumpărăturile pentru cei mici, cu codul SMART.

Folosind codul SMART în platforma VouchersDepot.com, angajații vor putea cumpăra carduri cadou de la brandurile dorite. Compania alege valoarea cardurilor cadou, iar angajații vor primi un card SMART, cu un cod unic, cu care vor obține voucherele preferate din platforma VouchersDepot.com.

Cristina Bujor, Digital Gift Cards Manager VouchersDepot.com:

„ Cardurile cadou oferite de 1 Iunie angajaților cu copii minori sunt scutite de taxe și sunt deductibile în limita a 5% din fondul de salarii. De aceea, Ziua Internațională a Copilului este o oportunitate unică pentru companii de a crește loialitatea și a îmbunătăți moralul angajaților.

Cu VouchersDepot.com, cardurile cadou sunt emise instant și distribuite rapid. Ne mândrim cu un portofoliu diversificat de carduri cadou, cu diverse valori, de la cele mai prestigioase branduri.

Indiferent dacă este vorba despre recompensarea angajaților cu ocazia Zilei de 1 Iunie sau despre alte evenimente speciale, VouchersDepot.com este soluția ideală pentru a oferi cadouri perfecte și a consolida legăturile cu echipa dumneavoastră.”

Comandați acum și oferiți angajaților și partenerilor cadourile perfecte de 1 Iunie!

www.VouchersDepot.com este o platformă internațională B2B și B2C de vouchere și carduri cadou, care integrează cele mai prestigioase branduri și retaileri din Europa. Compania este deținută de integratorul de servicii de marketing direct Mediapost Hit Mail (deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză) ce este prezent în piața românească de 25 de ani și a avut, împreună cu cele 4 filiale ale sale din România și 2 din Bulgaria, o cifră de afaceri de 51 milioane de euro în 2022. Compania asigură pentru clienții săi logistica pentru promoții de consumatori, pentru cluburi de fidelizare, logistică pentru comerțul electronic și materiale POS, soluții de marketing automation, precum și soluții de comunicare multi-canal prin call center, SMS, RCS, WhatsApp, chat și email.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related