VouchersDepot.com a primit certificarea EcoVadis Silver Medal pentru progresele sale în direcția sustenabilității si certificarea CyberVadis pentru securitate cibernetică

VouchersDepot.com a primit certificarea EcoVadis Silver Medal pentru progresele sale în direcția sustenabilității si certificarea CyberVadis pentru securitate cibernetică

VouchersDepot.com, liderul în România în furnizarea de soluții digitale pentru emiterea, gestionarea și distribuirea cardurilor cadou digitale, a obținut un scor de 846 / 1000 în evaluarea securității cibernetice Cybervadis, cât și medalia EcoVadis Silver Medal care atestă dedicarea noastră față de sustenabilitate.

CyberVadis este solutie globală pentru gestionarea procesului complet de evaluare a riscurilor de securitate cibernetică. Certificarea CyberVadis reprezintă o dovadă de excelență în securitatea cibernetică, recunoscând companiile care au adoptat cele mai bune practici pentru a proteja datele și informațiile sensibile.

Evaluarea CyberVadis acoperă o gamă largă de domenii legate de securitatea cibernetică, inclusiv politici și proceduri, măsuri de securitate a datelor, securitatea rețelelor și infrastructura IT. Prin obținerea certificării CyberVadis, VouchersDepot.com demonstrează că respectă cele mai înalte standarde de securitate cibernetică în toate aspectele operațiunilor sale.

EcoVadis - liderul mondial și cel mai de încredere furnizor de evaluări a sustenabilității în afaceri , prin acordarea certificării EcoVadis Silver Medal, confirmă angajamentul VouchersDepot.com pentru practici sustenabile și responsabile referitoare la mediu, condiții de muncă și drepturile omului, etică și practici de achiziție.

În urma evaluării pe baza a 21 de criterii semnificative în practicarea sustenabilității, VouchersDepot.com s-a plasat în top 15% dintre toate companiile evaluate de EcoVadis în ultimele 12 luni.

„Suntem încântați să primim atât certificarea CyberVadis, cât și Silver Medal EcoVadis”, a declarat Cosmin Lăcătușu, Director General VouchersDepot.com. „Aceste recunoașteri consolidează poziția noastră ca lider în industria cardurilor digitale cadou și confirmă angajamentul nostru constant pentru securitate și sustenabilitate.

Cu o experiență vastă în domeniul tehnologiei și serviciilor digitale, VouchersDepot.com oferă soluții personalizate pentru clienții săi, ajutându-i să emită, să gestioneze eficient și să distribuie în siguranță cardurile digitale cadou.

VouchersDepot.com este o platformă internațională dedicată automatizării achiziției și distribuției de carduri cadou digitale, atât în mediul B2B pentru companii interesate să-și recompenseze clienții, partenerii și angajații, cât și în mediul B2C pentru clienții finali care doresc să achiziționeze carduri cadou digitale. Compania este licențiată în administrarea programelor de carduri cadou ale companiilor, prin emitere și distribuție, cu răscumpărare online și offline. 

VouchersDepot.com integrează cele mai prestigioase branduri și retaileri din Europa, oferind o gamă largă de opțiuni pentru toate tipurile de bugete. 

Compania este deținută de integratorul de servicii de marketing direct Mediapost Hit Mail (deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză) ce este prezent în piața românească de 25 de ani și a avut, împreună cu cele 4 filiale ale sale din România și 2 din Bulgaria, o cifră de afaceri de 55 milioane de euro în 2023. Compania asigură pentru clienții săi logistica pentru promoții de consumatori, pentru cluburi de fidelizare, logistică pentru comerțul electronic și materiale POS, soluții de marketing automation, precum și soluții de comunicare multi-canal prin call center, SMS, RCS, WhatsApp, chat și email.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related