[Podcast Brain it Forward] Brand de angajator, provocări și soluții

[Podcast Brain it Forward] Brand de angajator, provocări și soluții

Despre cum să NU îți privești oamenii ca pe o resursă, despre cum să înțelegi mai bine nevoile angajaților tăi și despre cum să eviți fenomenul de “toxic pozitivity”, au fost doar câteva dintre subiectele abordate alături de invitații noștri, Elena Neicu, Head of Brand and Corporate Communicate Sodexo, și Ionuț Stanimir, Director of Marketing and Communication BCR.

Am pornit de la un research Brain 4 Strategy în care am stat de vorbă cu 100 de oameni de HR pentru a înțelege mai bine nevoile și provocările acestora în dezvoltarea campaniilor de employer branding.

Ionuț: “Nevoia de a rămâne relevant într-o piață a muncii care se află într-o serie de schimbări, este cum nu am mai văzut în ultimii 50 de ani.”

Elena: “Oamenii își doresc abordări personalizate.”

O relație bună la birou aduce rezultate sau rezultatele aduc o relație bună la birou? Există vreo companie în care toți oamenii să fie fericiți sau ar trebui să îmbrățișăm normalitatea de a NU fi întotdeauna fericit?

Soluții, argumente și răspunsuri le puteți regăsi în podcastul marca Brain It Forward.
Enjoy!

 

Brain it Forward este un podcast pentru manageri, lideri și antreprenori.

Ana Maria Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy, alături de un co-host și un invitat dezbat probleme actuale și vin cu soluții practice pentru ele.

Host: Ana Maria Diceanu
Invitați: Elena Neicu, Head of Brand and Corporate Communicate Sodexo și Ionuț Stanimir, Director of Marketing and Communication BCR

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related