[Event Trends] Dragoș Gheban: Dacă înainte barierele geografice erau un impediment, astăzi uităm de ele prin sistemul hibrid

[Event Trends] Dragoș Gheban: Dacă înainte barierele geografice erau un impediment, astăzi uităm de ele prin sistemul hibrid

Sintagma “noua realitate” capătă vechime. Am auzit-o în 2022 la evenimente și am citit-o în articole în contextul adaptării la situația post-pandemie. O amintește și Dragoș Gheban, Managing Partner Catalyst Solutions, care spune că deși ne aflăm într-o perioadă incertă, tehnologia a facilitat extinderea comunităților de HR și IT peste granițele țării.

Cultura organizațională bazată pe adaptabilitate a ajutat Catalyst Solutions să treacă rapid la evenimentele online, pe care le testaseră deja de câțiva ani, iar mai apoi la cele hibride. Pentru a supraviețui această industrie, trebuie să fii constant “pe poziții” și atent la riscuri, explică Dragoș.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta specializata in solutii de recrutare si employer branding. Suntem prima companie din Romania care ofera servicii complete de employer branding pornind de la... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related