10 motive pentru care să incluzi cardurile cadou digitale Vouchers Depot în strategia ta de marketing

10 motive pentru care să incluzi cardurile cadou digitale Vouchers Depot în strategia ta de marketing

Cardurile digitale cadou sau voucherele digitale oferă companiilor o metodă eficientă de a recompensa partenerii de business, distribuitorii, dealerii, clienți și angajații. Companiile pot oferi vouchere digitale drept recompensă, stimulent, giveaway sau cadou.

Cu Vouchers Depot, cardurile cadou sunt emise și distribuite rapid, fără a aștepta să fie imprimate sau livrate, ceea ce înseamnă că recompensele pot fi acordate imediat. Acestea pot fi apoi utilizate la comercianti, in functie de conditiile lor de utilizare, online si/ sau in magazinul fizic.

Cardurile digitale cadou oferă beneficiarului libertatea de a-și alege singur ce dorește să cumpere. Portofoliul Vouchers Depot conține vouchere digitale de la branduri apreciate de clienții din România precum eMag, Fashion Days, Decathlon, Douglas, Ikea, Kaufland, Carrefour, Zalando, H&M, dar și de la alte peste 400 de branduri din Europa, cum ar fi Amazon, ASOS, Nintendo, Cepsa, Media Markt, Spartoo, Rituals, Pingo Doce, Play Station, Xbox etc.

Clientii poat opta pentru vouchere digitale de la un anumit brand sau pentru cardul multibrand Vouchers Depot, care oferă beneficiarilor posibilitatea de a achiziționa vouchere digitale de la multiple branduri din portofoliul Vouchers Depot, la alegere.

Iată 10 strategii și campanii de marketing pentru compania ta, cu ajutorul voucherelor digitale Vouchers Depot:

1. Campanii de loializare: cardurile digitale cadou pot fi oferite clienților fideli drept recompensă, pentru a-i motiva să continue achizitiile sau să-și mențină abonamentul la un serviciu al companiei. De asemenea, vouchere digitale pot fi oferite ca premiu în campaniile de loializare pentru parteneri, distribuitori sau resellers.
2. Evenimente: cardurile digitale oferite ca giveaway la un eveniment pot fi distribuite rapid și ușor, fără a fi nevoie de imprimare sau livrare. Acest lucru face ca procesul de acordare a cadourilor să fie mai eficient, permițând companiei să se concentreze mai mult pe alte aspecte ale evenimentului.
3. Stimularea vânzărilor: cardurile digitale cadou pot fi acordate oamenilor de vânzări, distribuitorilor și dealerilor care au atins un anumit obiectiv de vânzări.
4. Promoții de consumatori: vouchere digitale cadou pot fi utilizate cu succes ca premiu în diverse tipuri de promoții – prin tragere la sorți, premii instant, premii oferite unui anumit număr de primi participanți etc.
5. Expunere în social media: cardurile digitale cadou pot fi oferite în concursurile cu giveaway sau ca premiu pentru utilizatorii care au distribuit o postare.
6. Obținere feedback: clienții care au completat un chestionar despre produsele sau serviciile companiei pot fi recompensați cu vouchere digitale cadou.
7. Sondaje: creșterea numărului de participanți în sondaje, focus grupuri sau interviuri de cercetare prin oferirea unui voucher cadou drept recompensă pentru participare.
8. Campanii de recrutare a angajaților: cardurile digitale cadou pot fi dăruite angajaților care au recomandat un prieten pentru a se alătura echipei companiei.
9. Campanii de motivare a angajaților: creșterea productivității angajaților prin recompensarea rezultatelor pozitive cu vouchere digitale.
10. Campanii de sărbători: cardurile digitale cadou pot fi acordate ca recompensă pentru clienții care au cumpărat produse sau servicii în timpul sezonului sărbătorilor.

Cristina Bujor, Digital Gift Cards Manager VouchersDepot.com:

„Clienții Vouchers Depot obțin multiple avantaje competitive pentru că voucherele digitale le oferă flexbilitate, costuri reduse și rapiditate în procesul de distribuire a premiilor.

De beneficii se bucură nu doar companiile, ci și destinatarii voucherelor digitale. Aceștia câștigă libertatea de a-și alege singuri produsele sau serviciile dorite, motivul principal pentru care voucherele sunt printre cele mai apreciate premii, cadouri sau recompense.

Vouchers Depot este disponibil și persoanelor fizice care doresc să ofere cadouri celor dragi. Aceștia pot personaliza cadoul prin atașarea unei felicitări virtuale, folosind un template la alegere, în funcție de ocazie.”

Voucherele digitale Vouchers Depot sunt soluția perfectă pentru a recompensa, a motiva și a vă arăta aprecierea față de partenerii de business. Disponibile cu diferite valori, cardurile digitale cadou de la Vouchers Depot sunt livrate instant, prin email. Comandați acum și arătați-vă aprecierea față de partenerii dumneavoastră de business.

www.VouchersDepot.com este o platformă internațională B2B și B2C de vouchere și carduri cadou, care integrează cele mai prestigioase branduri și retaileri din Europa. Compania este deținută de integratorul de servicii de marketing direct Mediapost Hit Mail (deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză) ce este prezent în piața românească de 25 de ani și a avut, împreună cu cele 4 filiale ale sale din România și 2 din Bulgaria, o cifră de afaceri de 51 milioane de euro în 2022. Compania asigură pentru clienții săi logistica pentru promoții de consumatori, pentru cluburi de fidelizare, logistică pentru comerțul electronic și materiale POS, soluții de marketing automation, precum și soluții de comunicare multi-canal prin call center, SMS, RCS, WhatsApp, chat și email. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related