Lovemarks - o noua strategie a Saatchi&Saatchi

Cartea "Lovemarks", prezentata de aproape trei ani ca fiind scrisa de CEO-ul Saatchi & Saatchi Worldwide, Kevin Roberts, este de fapt un nou instrument de dezvoltare a afacerii si o prima faza a unui plan pe zece ani de refacere a filozofiei interne si a imaginii pe care agentia Publicis Groupe o are in exterior, a declarat dl. Roberts pentru AdAge.

Intr-un interviu video acordat editorului Advertising Age, Jonah Bloom, directorul executiv englez a dezvaluit faptul ca nu el, ci agentia detine atat cartea, cat si brandul "Lovemarks". Interviul a fost realizat cu ocazia lansarii unei noi carti semnate Roberts si Saatchi: "The Lovemarks Effect: Winning the Consumer Revolution."
Dl. Roberts a explicat pe parcursul interviului ca aceasta a doua carte reprezinta pasul urmator in extinderea francizei care va transforma Saatchi & Saatchi "dintr-o agentie de advertising intr-o companie a ideilor care va deveni compania Lovemarks."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Macareiu Larisa-Mihaela
acum 13 ani
De ce "macar rasfoita"?deoarece doar din imagini iti poti da seama de valoarea cartii...sunt curioasa daca rezistati sa nu o si cititi...vizionare/lecturare placuta:)


Branded


Related