Gaming Bus Stop @ Sala Polivalentă

Gaming Bus Stop @ Sala Polivalentă

Cel mai nou proiect de stație personalizată de călători din portofoliul WINK se întâmplă din luna februarie la Iași, printr-o colaborare cu Sevio - o companie românească ce dezvoltă tehnologii de publicitate. Pornind de la sloganul de campanie Shaping the future of advertising, proiectul este unul interactiv și prevede un joc de tip arcade atașat la citylightul stației și un design retro-futurist. Călătorii care ajung în stația Sala Polivalentă pot face o călătorie nostalgică spre jocurile copilăriei, designul stației amintind de anii ’80, perioada în care arcade-ul era unul dintre cele mai populare forme de entertainment.

Jocul care poate fi jucat în interiorul stației de călători este intitulat Bugged și face trimitere la unul dintre proiectele din portofoliul Sevio: Coinzilla - o rețea de top de publicitate pentru industria financiară și crypto. Obiectivul jocului este a aduna cât mai multe puncte care clasează jucătorul în topul listei cu cele mai bune scoruri. Punctele se adună pe măsură ce sunt prinse cât mai multe cookies și bitcoins. Pentru asta, jucătorul are 3 vieți care sunt vânate de niște bugs care se strecoară printre cookies și bitcoins.

Demersul are ca scop crearea unei experiențe unice pentru călătorii care așteaptă în stație, indifierent de vârstă, și vorbește indirect publicului despre atmosfera de lucru din cadrul Sevio și despre opțiunile de relaxare puse la dispoziție angajaților.

Printre cele mai cunoscute și mediatizate produse din portofoliul WINK sunt stațiile de călători personalizate prin care brandurile comunică inteligent cu consumatorii lor și crează experiențe de marketing relevante. De la finalul anului 2022, WINK introduce în portofoliu și serviciile de creație pentru spoturi 3D cu iluzie anamofică, realizând prima activare 3D pe un billboard digital din România.

Sevio este o companie românească ce dezvoltă tehnologii de publicitate, cu sediul in Iași. Fondată în 2014, aceasta a început ca furnizor de servicii de outsourcing, devenind ulterior una dintre companiile de top care se ocupă cu dezvoltarea rețelelor de publicitate online.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related