Andra este cel mai popular artist pe Youtube în România. Youtube a premiat cele mai mari performanțe după 10 ani de la lansare în țară

Andra este cel mai popular artist pe Youtube în România. Youtube a premiat cele mai mari performanțe după 10 ani de la lansare în țară

Andra este, în mod oficial, “Cel mai popular artist pe Youtube în România”. Distincția a fost acordată de Youtube la gala organizată cu ocazia aniversării a 10 ani de la lansarea versiunii pentru România. Premiul a fost acordat după numărul de vizualizări înregistrate pe platformă. Astfel, artista a reușit performanța de a însuma aproape 1,9 miliarde de vizualizări, de-a lungul timpului, pe canalul său de Youtube. Cel mai vizionat clip de pe canalul artistei, în 2022, a fost: “ JUMATATEA MEA MAI BUNA” feat. 3SE.

„Sunt onorată să primesc acest premiu care arată, o performanță incredibilă pentru care le datorez mulțumiri fanilor pentru susținere și apreciere, dar si echipei mele! De când rețelele sociale au intrat în viețile noastre, mi-am dorit să fiu mai aproape de public cu ajutorul lor, să pun la dispoziție clipuri, vloguri, materiale cât mai diverse pe care oamenii să le acceseze oricând, oriunde. Acest premiu confirmă că au acceptat invitația mea de a fi împreună, atât online, cât și online. Mulțumesc celor care mi-au dat subscribe sau like și mulțumesc Youtube pentru serviciile pe care ni le oferă!”, a spus Andra.

Activitatea artistei în mediul digital a fost mereu intensă. Nu doar pe Youtube, ci și pe paginile sale de Facebook, Instagram sau TikTok, Andra are milioane de abonați sau urmăritori. Comunitatea ei însumează peste 10 milioane de persoane. Conținutul postat de ea înseamnă videoclipuri muzicale, dar și imagini exclusive din culisele spectacolelor ei, fotografii sau vloguri în care apare alături de familia și prietenii ei. În perioada următoare, ea pregătește clipuri legate de pregătirile pentru show-ul „Tradițional 2”, una dintre cele mai ambițioase producții muzicale românești, un concept bazat mai ales pe muzică traditionala, dar și ușoară sau alte genuri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related