PRIME România a lansat revista PR Forward Nr. 15 „În culisele Comunicării”

PRIME România a lansat revista PR Forward Nr. 15 „În culisele Comunicării”

PRIME România te invită să descoperi ce presupune domeniul Comunicării, care sunt insighturile și ce face acest domeniu atât de atractiv, în cea mai nouă revistă PR Forward.

În noul nostru număr, ești invitat în backstage-ul domeniului Comunicării, alături de actori și personaliăți ai acestei branșe: Roxana Dibă, Managing Director în cadrul Golin România, Eli Neicuț, creator de conținut, Cristina Bazavan, jurnalist, Bogdan Techeș, vlogger, Alexandra Scînteianu, om de comunicare, Arnold Vieru, Managing Partner al agenției Bad Habits, Sabina Cornovac și Iulia Stănescu, fondatoare și organizatoare SocialPedia.

În cazul în care nu ai putut fi prezent la eveniment, explorează lumea din spatele scenei Comunicării!

Lansarea revistei a avut loc în data de 29 martie, la Commons Unirii, unde specialiști din domeniu ne-au dezvăluit ce se petrece în spatele cortinei.

Evenimentul a reunit 3 acte, fiecare cu protagonista sa. Astfel, Roxana Dibă, Iulia Stănescu și Eli Neicuț au dezvăluit atât experiențe proprii de viață, cât și idei, sfaturi sau ponturi despre cum arată jobul unui PR-ist, ce presupune organizarea unui eveniment și cum să te dezvolți în mediul online.

Chiar dacă nu ai putut lua parte la evenimentul de lansare, revista este disponibilă online, unde poți descoperi secretele din spatele cortinei!

 

PR Forward Nr. 15

Suntem spectatori în permanență la spectacolul Comunicării, într-un joc de lumini și concepte ce se schimbă de la an la an. Totuși, nu întotdeauna reușim să apreciem în totalitate eforturile persoanelor care se află în spatele ecranelor. În numărul 15 al revistei PR Forward aflăm de la specialiști în PR, vloggeri, bloggeri, creatori de conținut, ce presupune acest domeniu și care sunt greutățile și obstacolele cu care se confruntă. Vom afla împreună despre campaniile The Greatest de la Apple și POP or DROP by KFC, iar Iulia Stănescu și Sabina Cornovac ne vor dezvălui mai multe despre proiectul educațional dedicat tuturor pasionaților de Social Media – SocialPedia.

PRIME este asociația unde studenții pasionați de scris, rețele sociale, arte vizuale și organizare de evenimente fac primii pași către o carieră în domeniul Comunicării și al Relațiilor Publice.

Sponsori: Commons Unirii, Aqua Carpatica, Chocolissimo, Human Coffee, Caii de la Letea, MyStiki, Pepsico, Redbull.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related