PRIME România lansează revista PR Forward Nr. 16 „INK N’ SPEAK”

PRIME România lansează revista PR Forward Nr. 16 „INK N’ SPEAK”

Creativitatea este un must în lumea Comunicării.

PRIME România te invită să descoperi un portret al industriei în cel mai nou număr al revistei PR Forward. Ediția de anul acesta a revistei PR Forward aduce o odă spiritelor creative din industrie și este inspirată din explozia de culori specifică artei stradale.

Paginile noului număr al revistei găzduiesc interviuri cu oameni cărora nu le este teamă să facă lucrurile diferit: Ada Goiu – creator de conținut cu experiență în Beauty & Fashion, Beatrice Bran – PR Specialist, Laura Ionescu – autoare și freelancer cu experiență în Copywriting, ReallyRux – streamer, Rodica Ionescu – PR Manager în domeniul auto și Maria Zavate (Zavatos) – Visual Designer și creator de conținut.

Campanii care au adus o pată de culoare pe ecranele telefoanelor noastre sau care ne-au făcut să ne iubim mai mult – Spotify Wrapped 2023 și campania ING România Unfollow Self:Hate – Cât cheltuiești când nu te iubești? – au ocupat și ele un loc în cadrul ediției de anul acesta. În timp ce Daniela Nacu ne-a împărtășit insighturi din spatele campaniei ING, Gabriel Bârligă ne-a primit în culisele evenimentului Future Trends Festival.

Revista se va lansa pe 28 martie, în cadrul evenimentului care va avea loc la Impact Hub, de la ora 18:00.

Portretul industriei de Comunicare în 2024 va fi întregit de intervențiile celor 3 speakeri ai evenimentului, care vor împărtăși perspective creative cu publicul. Rodica Ionescu va vorbi despre cum stereotipurile de gen afectează percepțiile oamenilor asupra anumitor domenii de activitate, Ada Goiu despre creativitate și cum e să faci lucrurile diferit, iar Beatrice Bran despre legătura dintre skillurile creative și cele sociale.

Revista este disponibilă atât în format fizic, cât și în format digital.

PRIME este o asociație cu peste 20 de ani de experiență în domeniul Comunicării, un mozaic al tuturor tinerilor pasionați de Social Media, PR, HR, Marketing, Art & Design și organizare de evenimente. 

Impact Hub Bucharest (Str. Tudor Arghezi 8-10) este mai mult decât un spațiu de coworking. Este locul unde oamenii care gândesc diferit își pot crește inițiativele cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale. 

Sponsori: Impact Hub Bucharest, Web2Print, Pepsi, Aqua Carpatica, Caii de la Letea, Lay’s, Leonidas, Sweet Fix, Origo Coffee, Pavlin Candles, TonyArt, Office Galaxy, Ceramic Stream, SC DANIELS IONUȚ SRL 
Parteneri: BuzzStore, PRWave, SocialPedia, WebStock, PRSummit, IQads

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


BUZZStore

Cea mai puternica forta de vanzari: recomandarea unui prieten! Undeva printre toate postarile sponsorizate, ad-urile si reel-urile cu pisici, magia se intampla: consumatorii isi impartasesc in mod natural... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related