Burger King deschide un nou restaurant în Veranda Mall și încoronează Oborul drept capitala grătarelor din România

Burger King deschide un nou restaurant în Veranda Mall și încoronează Oborul drept capitala grătarelor din România

Pe 20 aprilie, Burger King deschide un nou restaurant într-un loc cât se poate de renumit pentru București: Obor.
Cartierul este celebru pentru piața în care poți găsi o varietate de produse, printre care și delicii culinare autohtone. În același timp, zona are și o istorie bogată pe care Burger King își dorește să o promoveze la adevărata valoare.

Odată cu deschiderea noului restaurant din Veranda Mall, Burger King își invită oaspeții să viziteze Oborul pentru a se bucura de atmosfera locului și de o super experiență de tip barbeque.
Noul Burger King se află în zona de food court a Veranda Mall. Peste 20 de grill kings își vor aștepta clienții cu rețete originale și desăvârșite ale produselor BK preferate.

Aflăm mai multe detalii despre noul restaurant și despre conceptul acestei deschideri de la Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

 

De ce Oborul?

Fiecare deschidere de restaurant Burger King are un concept cu specific local. Ne place să explorăm zone, cartiere și să vedem cum putem pune în evidență legătura dintre un anumit loc și Burger King. De data aceasta, ne-am orientat către cartierul Obor, cunoscut pentru mulți datorită varietății de produse culinare autohtone și nu numai.

 

Ce are în comun zona Obor cu Burger King?

Oborul este un cartier plin de viață, cu o atmosferă vibrantă, unde oamenii se întâlnesc să socializeze și să testeze tradițiile locului. În zona pieței Obor, vânzătorii își promovează produsele cu entuziasm, iar cumpărătorii explorează tarabele și încearcă să negocieze cel mai bun preț. Burger King rezonează cu ritmul alert al zonei și se bucură de fiecare dată când ajunge în locuri în care oamenii păstrează tradițiile, le duc mai departe și își creează amintiri împreună. De altfel, Burger King este un împătimit al grătarelor - încinge grătarele și pregătește burgeri din ingrediente premium, cu gust unic, care surprind întotdeauna.

 

Cum ar arăta o vizită reușită în Obor?

Zona Obor are multe puncte importante care merită vizitate. Magazinul Bucur Obor, Parcul Obor sau Bazarul cu același nume sunt doar câteva dintre destinațiile unde, cu siguranță, vei simți câte puțin din farmecul și tradițiile acestui cartier. Oborul are multe de oferit, indiferent dacă e vorba de o plimbare sau de cumpărături. Orice ai alege, din 20 aprilie poți să închei traseul cu un Whopper la Burger King. Ne găsiți în Veranda Mall, în zona de restaurante, de luni până duminică.

 

Ce înseamnă gustul autentic de grătar Burger King?

Avem o experiență de peste 60 de ani când vine vorba de burgeri pregătiți la grătar. Lucrăm cu cele mai bune ingrediente și preparăm burgeri cu pui, vită sau Plant-Based, fără aditivi sau conservanți. Cam asta înseamnă gustul unic de grătar Burger King și vom continua să ducem tradiția mai departe, oferindu-le fanilor noștri calitate și rețete originale.

 

Obor, capitala grătarelor din România?

Pentru că Oborul are o istorie care se întinde pe mai multe secole, ne dorim să-l transformăm într-o destinație turistică de neratat. Ne-am bucura ca acest loc să devină cât mai căutat, iar oamenii să-i descopere istoria, poveștile și atmosfera.

În plus, Burger King știe ce înseamnă un grătar bun și apreciază Oborul pentru că reușește să pună grătarul în valoare. Cu alte cuvinte, pe lângă o zonă cu importanță istorică și turistică, ne dorim să încoronăm Oborul drept capitala grătarelor din România.

 

Un gând de încheiere pentru toți fanii Burger King din Obor și nu numai?

Din 20 aprilie, fie că mergeți la cumpărături sau doar vă plimbați prin Obor, nu ratați o vizită și la noul Burger King din Veranda Mall. Vă așteptăm cu multe surprize și oferte și, cel mai important, mereu cu grătarul încins! :)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Sectiune



Branded


Related