Gradinita saluta selectia printurilor dedicate promovarii Effie

Stefan Gutue si Sorin Liurea sunt pentru a doua oara consecutiv castigatorii concursului organizat de initiatorii Effie in Romania, dar si una dintre cele mai longevive echipe care a trait experienta competitiei care-i pregateste pe tinerii de la noi pentru Cannes.

Echipa Gutue-Liurea a fost implicata in procesul de selectie al Gradinitei, scoala de cultura si gandire creativa, inca de acum trei ani. Sorin Liurea a fost in 2005 castigatorul competitiei pentru Roger Hatchuel Academy. Anul trecut, echipa a fost in finala unei competitii foarte stranse, fiind devansata de young creativii de la Friends, care au reprezentat Romania la Cannes. Anul acesta Gutue e hotarit sa iasa de pe lista scurta si sa fie castigatorul titlului de “young creative”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Luiza Popa
acum 17 ani
unde se poate vedea ad-ul castigator pt effie? peste tot este mentionata doar echipa castigatoare, fara sa fie atasat si afisul cu pricina... exista vreo sansa sa poata fi si vizionat?!


Branded


Related