ADAMA România și Create Direct lansează ADAMA Cash Plus, primul program de loializare care integrează tehnologii de artificial intelligence destinat fermierilor din România

ADAMA România și Create Direct lansează ADAMA Cash Plus, primul program de loializare care integrează tehnologii de artificial intelligence destinat fermierilor din România

ADAMA România și agenția Create Direct lansează campania ADAMA Cash Plus destinată fermierilor, primul program de loializare cu mecanici de recompensare combinate și implementări tehnologice avansate.

ADAMA Cash Plus este un program complex prin care compania își poate atinge obiectivele cu ușurință, păstrând totuși un proces de recompensare simplu și intuitiv pentru fermierii participanți în campanie.

Achizițiile produselor ADAMA sunt recompensate cu un bonus. Bonusul acumulat poate fi folosit pentru a comanda premii din catalogul de premii al platformei sau poate fi transformat în cashback. Prin automatizarea fluxurilor de plată, suma de cashback este transferată direct în contul bancar al fermierului.

Programul ADAMA Cash Plus este un pas important în evoluția companiei ADAMA și în încurajarea dezvoltării durabile a agriculturii românești. ADAMA Cash Plus se adresează fermierilor care apreciază produsele de calitate premium și care sunt în căutarea unor soluții inovatoare pentru a-și îmbunătăți performanța și pentru a-și maximiza profitul.”, a declarat Adrian Cosor, Director Marketing ADAMA România.

Ca lider în soluții de incentive marketing pe piața din România, Create Direct a implementat în platforma ADAMA Cash Plus tehnologii de ultimă generație. Programul beneficiază de integrarea aplicației WhatsApp, care permite utilizatorilor să încarce dovezile de achiziție direct din aplicație, să afle câte puncte au primit, cât și detalii legate de program.

Totodată, platforma beneficiază de capabilități de inteligență artificială prin chatGPT și include un Asistent Virtual care poate răspunde instant la întrebările utilizatorilor, printr-un limbaj simplu si descriptiv, în orice limbă, bazându-se pe informațiile învățate despre aceasta campanie.

Cosmin Lăcătușu, CEO Create Direct:

"În era digitală, este esențial ca soluțiile de incentive marketing să includă cele mai avansate tehnologii pentru a obține performanțe optime. Integrarea inteligenței artificiale în aceste programe poate îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorilor și poate ajuta la optimizarea proceselor de administrare și recompensare. La Create Direct, suntem dedicați dezvoltării de soluții de ultimă generație pentru a susține nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri."

Create Direct a dezvoltat platforma și administrează programul în totalitate, de la procesarea și validarea dovezilor de achiziție, până la gestionarea premiilor și realizarea plăților.

 

ADAMA este lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, oferind soluții fermierilor din întreaga lume pentru a combate buruienile, insectele dăunătoare și bolile. Cu o cultură în care membrii echipei ADAMA ascultă fermierii și generează idei ținând cont de realitățile din teren, compania este poziționată în mod unic pentru a oferi o gamă largă de amestecuri distincte, formulări și produse diferențiate de înaltă calitate, oferind soluții care răspund nevoilor fermierilor și clienților locali în peste 100 de țări la nivel global.

Create Direct este liderul pieței românești de soluții de incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru campanii de rewards, cluburi de fidelizare, trade, sell-out, generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Create Direct se remarcă la nivel internațional prin implementarea soluțiilor sale în proiecte de amploare din Portugalia, Croația, Grecia, Turcia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Macedonia, Moldova și România. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related