Soluțiile agenției Create Direct în TOP 5 soluții de rewards din Europa

Soluțiile agenției Create Direct în TOP 5 soluții de rewards din Europa

Pe 26 septembrie 2019, la Londra, a avut loc evenimentul Incentive Awards 2019 din cadrul IMA Europe, unde soluțiile de recompensare create de agenția Create Direct au fost nominalizate la două categorii. Fiecare categorie a desemnat cele mai bune 5 proiecte dintre toate cele propuse pentru Incentive Awards.

La categoria Best Use of a Technology in a Programme, Create Direct a fost nominalizată pentru soluția Rewardiful, o soluție SaaS pentru dezvoltarea campaniilor de trade, rewards și a programelor de fidelizare.

La categoria Best Technology Provider or Solution, agenția a obținut încă o nominalizare pentru Rewards Direct, o soluție completă, customizabilă, de rewards management.

Soluțiile oferite de Create Direct au concurat cu soluții din Germania, UK, Italia, Belgia, Suedia sau Norvegia. Este pentru a doua oară în decursul lunii septembrie când soluțiile de loyalty & rewards dezvoltate de Create Direct sunt recunoscute la nivel european. Cu două săptămâni în urmă, Create Direct a câștigat în cadrul IDN Creative & Strategic Forum 2019 alte 3 premii la categoriile Innovations, Loyalty și Best Customer Strategy.

Cosmin Lăcătușu, director executiv al agenției Create Direct:

Premiile și nominalizările obținute confirmă poziția de lider a agenției atât la nivel local, cât și la nivel est-european. Soluțiile Create Direct sunt deja adoptate de branduri de renume în țări precum Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Turcia și România. Succesul soluțiilor noastre se datorează faptului că raspund unei varietati de obiective pe care o companie le poate seta, indiferent de tipul de business, regiune sau industrie, dar și de faptul că putem susține în totalitate eforturile de comunicare și de logistică. Avem resursele de a fi furnizor logistic pentru toate țările din regiune. În final, nu oferim doar solutia software, ci soluția completă pentru un program de trade, rewards sau loializare de succes pe termen lung.

 

IMA Europe, divizia europeană din cadrul USA Incentive Marketing Association, este o organizație al cărui scop este să susțină și să dezvolte beneficiile pe care le oferă incentive marketing pentru diverse organizații din Europa. În urma unui riguros proces de jurizare, nominalizările și câștigătorii pentru Incentive Awards au fost desemnați de către un grup format din 11 experți și lideri ai industriei precum Mark Smith – Head of Microsoft Solutions, Alan Price – Group Operations Director Peninsula sau Jonathan Grey – CEO Ovation Incentives.

Create Direct este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru cluburi de fidelizare, rewards campanii de generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related