The Geeks devine noua agenție de brand full service pentru OTP Bank România

The Geeks devine noua agenție de brand full service pentru OTP Bank România

Agenția de comunicare integrată The Geeks, parte a Saatchi Creative Hub Bucharest, este noul partener de brand full service al OTP Bank România. Parteneriatul a fost încheiat în urma unui pitch câștigat de agenție.

The Geeks oferă soluții creative multidisciplinare, având competențe specializate în inovație, tehnologie și data, care alături de o strategie puternică dezvoltată pentru brandul OTP Bank, au adus una dintre cele mai importante bănci din top 10 în portofoliul agenției.

“În ultimii ani, business-ul și vizibilitatea brandului OTP Bank România au crescut în tandem, ca rezultat al unui efort constant de adaptare la o structură organizatorică flexibilă, agilă, prin care am păstrat în centrul atenției experiența clienților și a angajaților. Suntem pregătiți să consolidăm brandul OTP Bank prin crearea unor sinergii solide între proiectele de marketing și comunicare, brandul de angajator și inițiativele de responsabilitate socială. Noul parteneriat ne va asigura o viziune integrată a comunicării de brand prin care vom continua să construim un sistem human centric ce are la bază adresarea personalizată a nevoilor clienților și angajaților noștri. Cred că echipa The Geeks este partenerul potrivit pentru acest nou capitol și am încredere că vom găsi împreună soluțiile creative care să susțină pe termen lung strategia noastră”, a declarat Diana Mișa, Director Executiv OTP Bank România. 

”Ne bucurăm că am găsit în echipa OTP Bank România un real partener, cu dorința și curajul de a face performanță. Încă din primele discuții, am constatat că împărtășim o viziune comună. Pornind de la nevoile de business, ne propunem să găsim soluții strategice și creative care să construiască unitar și armonios toată comunicarea de brand OTP Bank – atât în exteriorul, cât și în interiorul organizației. Suntem foarte entuziasmați să lucrăm împreună cu partenerii noștri la misiunea de a consolida poziția OTP Bank în mintea consumatorului ca un brand puternic din categoria banking”, a declarat Ioana Mușat, Managing Director The Geeks.

Am descoperit în parteneriatul cu OTP Bank România o viziune comună creativă, scoasă din tiparele clasice de comunicare de bancă. Suntem foarte entuziasmați să construim împreună proiecte performante, îndrăznețe și, cel mai important, relevante pentru consumatori, inspirați de viziunea noastră centrată pe data și creativitate”, a completat Laura Belc, Creative Director The Geeks.

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. După patru ani de creștere constantă și considerabilă pe toate liniile de afaceri, OTP trece către un proces de consolidare a portofoliului și operațiunilor. Cu o echipă care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România.

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, împreună cu Saatchi&Saatchi România. Agenția se poziționeză ca un partener de business cu focus pe soluții creative multidisciplinare de comunicare și competențe specializate în inovație, tehnologie și data.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related