Dare Digital livrează servicii digitale integrate pentru Ceva Santé Animale, companie globală de top în industria produselor de uz veterinar

Dare Digital livrează servicii digitale integrate pentru Ceva Santé Animale, companie globală de top în industria produselor de uz veterinar

Dare Digital devine agenția de comunicare digitală integrată pentru Ceva Santé Animale, companie aflată în top 5 în industria globală producătoare și distribuitoare de produse farmaceutice de uz veterinar, cu un angajament constant față de R&D pentru crearea de soluții inovatoare. Brandul se află în 110 țări și are o experiență de peste 20 de ani pe piața din România.

Agenția a dezvoltat pentru Ceva Santé Animale o strategie digitală integrată, un concept de creație umbrelă care să susțină generarea de vizibilitate și retenție în rândul audiențelor, o abordare integrată cross-channel pentru Social Media precum și propunerile de amplificare media, având drept obiective cheie extinderea awareness-ului brandului și a diferitelor game de produse, creșterea considerației și, ulterior generarea de trial și recurență în achiziție.

Conceptul de creație care se va regăsi la baza comunicării de brand în anul 2023 pleacă de la un insight recognoscibil pentru target audience: orice prietenie, chiar și cea cu animalul de companie, implică un angajament reciproc. Unul care în timp, prin grijă și afecțiune, va întări relația. Astfel, iubirea pentru ei va însemna și protecție.

„Echipa Ceva are o misiune clară - aducem soluții inovatoare în domeniul sănătății animalelor, contribuind la viitorul divers al planetei noastre. Colaborarea este importantă pentru noi, atât intern cât și extern, și acesta a fost un factor cheie în selecția partenerilor noștri care să ne susțină în promovarea brandului pe piața din România. Echipa Dare Digital a înțeles foarte bine și rapid care sunt valorile companiei, și obiectivele noastre, avem mare încredere în acțiunile integrate pe care le vom implementa împreună și suntem siguri că împreună vom susține dezvoltarea categoriei la nivel național,” spune Radu Merlan, Territory Manager, Ceva Santé Animale România.

„Am fost încântată să lucrez la dezvoltarea unei identități și a unui concept umbrelă pentru comunicarea digitală a produselor din portofoliul Ceva. Iubesc animalele și împart casa cu 30 de kg de inspirație, lucru care m-a ajutat să ofer un feeling personal rutelor de creație. Știu tot ce se poate ști despre îngrijirea unui câine și, dacă nu știu, sigur știe altcineva din agenție, pentru că suntem toți iubitori de animale. Asta m-a ajutat, de fapt, să construiesc firul narativ al întregii identități digitale. Am simțit nevoia unui TOV simplu, onest, personal,” spune Ioana Buraga, Copywriter Dare Digital.

„Sunt convins că autenticitatea și vibe-ul fun al proiectelor sunt adesea ingredientele magice care ne apropie de un brand. Cu Ceva, conexiunea s-a stabilit instantaneu, de parcă am fi fost parteneri de-o viață. Iar atunci când adăugăm în ecuație pasiunea noastră comună pentru animale, rezultatul a venit sub forma unei idei care a prins viață într-un mod foarte natural. În ceea ce privește partea vizuală, am optat pentru o abordare fresh, în tonuri și culori vibrante, cu forme rotunde și linii fluide, care prin care să redăm conexiunea dintre noi și animalele noastre de companie,” spune Vlad Grigore, Art Director Dare Digital.

 

Credits:

Echipa Dare Digital
Chief Growth Officer: Ruxandra Florescu
Account Manager: Viviana Ciobanița
Head of Research, Social Media & Communication: Alexandra Andrei
Creative Directors: Dragoș Raicu & Andreea Marcu
Copywriter: Ioana Buraga
Art Director:  Vlad Grigore
Social Media Manager: Teodora Concită
Media Strategist: Teodora Iacob

Echipa Ceva Santé Animale
Radu Merlan, Territory Manager, Ceva Santé Animale România

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related