[Burnout Generation] Tea Tomescu: Oamenii nu inteleg ca munca nu e totul. Mai exista si viata pe care vrem sa o traim

[Burnout Generation] Tea Tomescu: Oamenii nu inteleg ca munca nu e totul. Mai exista si viata pe care vrem sa o traim

Tea Tomescu este brand designer de 12 ani si antreprenor de 5 ani. Prima experienta legata de burnout a prins-o pe un scaun de pe care lucra prea mult pentru o agentie de afara. Banii erau la mijloc. Ca in final, banii sa fie dati pe terapii. In jur se vorbea mult de burnout, fara ca cineva sa stie exact cu ce se mananca. 

”Mi-a luat mult timp sa inteleg ca adevarata noastra natura e de fapt simpla conectare cu corpul. Respiratia. Miscarea. Natura. Lucrurile acestea facute in echilibru cu munca ajuta enorm”, spune Tea.

In prezent isi trage mare parte din inspiratie din natura si sport, e pasionata de birdwatching, foraging, plimbari in parcuri si paduri, plimbari cu caiacul si SUP-ul. Incearca sa aduca laitmotivul organic si ideea de bunastare in tot ceea ce face si de multe ori ii iese, spune ea. O mica parte din munca ei o puteti vedea aici. Despre cum vede Tea burnout-ul, mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related