Peste 125.000 de părinți și copii au sărbătorit copilăria la 1uniFEST

Peste 125.000 de părinți și copii au sărbătorit copilăria la 1uniFEST

La 1uniFEST, de Ziua Copilului, peste 125.000 de copii și părinți au sărit în sus de bucurie în Parcul Al. I. Cuza din București, transformându-l într-un uriaș loc de joacă. 13 ore de ateliere creative, dans, muzică, teatru, sport, cadouri și surprize pe gustul tuturor au fost darul pentru copiii mari și mici, oferit de echipa Itsy Bitsy și cei peste 120 de parteneri ai lor.

Ziua liberă națională a copiilor – 1 Iunie, care a fost obținută de Itsy Bitsy în 2017, a fost sărbătorită și anul acesta printr-o nouă ediție a festivalului 1uniFEST, unde SuperEroii Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi au invitat copiii la o zi a bucuriei în familie.

Copiii și părinții s-au bucurat de activitățile lor preferate, alegând ce le place din cele peste 200 de activități de joc și joacă desfășurate pe aleile parcului, 7 ore de muzică și dans la Scena Itsy Bitsy Show, spectacole de teatru și improvizație la Scena Poveștilor. Toți copiii s-au entuziasmat de cadourile primite, s-au pictat pe față, s-au pozat în cadre de poveste și au avut parte de o mulțime de surprize.

Peste 800 de oameni au pregătit evenimentul 1uniFEST și peste 600 de artiști mari și mici au urcat pe cele două scene în aer liber, aducând bucurie și zâmbete pe fețele copiilor. O zi întreagă de joacă, ce a fost transmisă live din Radiomobil în 10 ore de emisie live, cu mesaje venite de la copii pentru copiii din toată țara.

Peste zi, copiii de toate vârstele și părinții lor și-au încărcat bateriile în zona de relaxare și foodtracks a festivalului, astfel încât au putut rezista la multe ore de distracție. Iar seara s-a încheiat cu proiecție de film în aer liber. Zeci de mii de baloane, fotografii cu magnet și daruri pentru copii au fost oferite gratuit de Itsy Bitsy și cei peste 120 de parteneri ai săi.

Creativitatea și bucuria au fost antrenate prin jocurile și activitățile susținute de Școala de Dresat Dragoni, Magia Lutului, Pictează 3D, Școala de Joacă, Victory Horses, Asociatia EDIT,  Grădinița Rița Veverița, Boo Bee, Lumea de Poveste și Plicul Creativ, iar curajul a fost activat de prietenii de la Poliția Română și Acvatic Bebe Club. Energia a fost antrenată prin demonstrații și activități sportive jucăușe pregătite de Bucharest Sport Club, Asociația KinetoBebe, Clubul Sportiv Dinamo București, Kayak Champions, Academia Victor Hănescu Kids și C.S. Akura, iar puterea bunătății a fost activată de Cercetașii României, Crucea Roșie Română, HELP Autism, SOS Satele Copiilor și Hope and Homes for Children.

Pe scena Itsy Bitsy Show a fost sărbătorită copilăria prin muzică și dans alături de artiștii de la Grupul Miniton, STEYsha School of Irish Dance, DaviDans, Victoria Dance Studio, Elite Dance Studio, Academia Campionilor, Academia de Talente Contrapunct, Crescendo, Bucharest Sport Club, Honey Dance Studio, Artis Studio, Music All, Ana Marinescu, Andra Gogan's Academy, Sunetul Muzicii, Fetițe cu Codițe, Grupul Lilliput, Marili, Alessia Popa, Al Mike's Pepiniera și LUNAtech Sound.

Pe Scena Poveștilor, copiii și părinții s-au bucurat de spectacole susținute de Compania Pelerin, Teatrul Vienez de Copii, Coloricii, Improteca și Artis Studio, Emma și Alec Blenche, au asistat la demonstrații de Aikido și momente de dans și poezie cu Asociația Crina Matei și Ansamblul Plai Românesc.

1uniFEST este un eveniment gratuit, organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primăriei Sector 3 și susținut în 2023 de: AQUA Carpatica Kids, Autoritatea de Supraveghere Financiară, Asociația Părinților Isteți, Auchan, Bebe Tei, Ben&Jerry’s, Dalin, Danonino, De-a joaca, Decathlon, DupăNoi și Viitor Plus, Electripedia powered by Enel, ETi, GERBER® Organic, Groupama, HARIBO, HiPP, JULAND by Oti, LEGO, Nestlé, Nesquik, Noriel, Olympus, Pampers, POM-BAR, PURINA®, REHAU Window Solutions, Școala de Bani by BCR, Suzuki, Tedi, Therme, Töpfer, Vedra, World Class, Poliția Română, Crucea Roșie Română și alții.

ITSY BITSY este unic platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucureșți și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulează campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related