McCann PR devine partenerul de comunicare al Skechers în România

McCann PR devine partenerul de comunicare al Skechers în România

Brandul completează portofoliul Consumer Lifestyle din cadrul McCann PR, divizie înființată în anul 2021 pentru a susține comunicarea partenerilor din Retail, Consumer Goods și Lifestyle.

Agenția de comunicare integrată McCannPR a preluat comunicarea pentru Skechers, producătorul internațional de încălțăminte. Colaborarea vizează consolidarea brandului pe piața din România prin organizarea de evenimente pentru lansări de produse, campanii creative și media relations, cu scopul de a susține strategia de business a companiei. Skechers se alătură astfel portofoliului de clienți din cadrul Diviziei Consumer Lifestyle McCann PR, înființată în anul 2021, cu o echipă dedicată pentru a susține comunicarea brandurilor din sfera FMCG, Retail, Beauty sau QSR.

Primul eveniment organizat de Skechers în colaborare cu McCann PR a avut loc în luna aprilie, pentru lansarea noului model Skechers Slip-ins, cu tehnologia inovatoare Hands Free Slip-in, pentru copii. Lansarea a fost transformată într-un eveniment distractiv, copiii bucurându-se de o serie de activări de brand gândite special pentru ei, inclusiv jocuri care i-au provocat să se joace și, în același timp, să testeze hands-free, noul model de încălțăminte Skechers.

Petrecerea a continuat la masa de arts, crafts și face painting, unde copiii și-au folosit creativitatea alături de părinți, într-o atmosferă relaxantă. Dincolo de momentele de fun, conceptul evenimentului a pus în valoare caracteristicile noilor pantofi sport, care le permit copiilor să se încalțe singuri, într-un mod mult mai simplu și mai rapid.

"Suntem încântați să anunțăm colaborarea cu McCann PR, o agenție de relații publice cu experiență și viziune, și un partener de încredere. Această colaborare marchează o nouă etapă pentru noi, pentru că ne-am unit forțele pentru a contura un viitor definit de creativitate, autenticitate și pasiunea noastră comună pentru excelență. Skechers creaază conexiuni între consumatori și colecții remarcabile, menite să inspire, prin intermediul produselor sale excepționale. Iar McCann PR împărtășește viziunea noastră. Este un partener care ne va amplifica vocea și ne va ajuta să continuăm să construim conexiuni semnificative și să creăm experiențe memorabile pentru consumatori.", a declarat Júlia Pelyhe, Marketing Specialist Skechers Central Eastern Europe.

 

Noi lansări sunt anunțate pentru anul 2023, următorul eveniment fiind dedicat unui model Skechers Slip Ins pentru adulți – femei și bărbați. Lansat pe data de 6 iunie, noul model a adus utilizatorilor toate beneficiile tehnologiei inovatoare Hands free și un grad sporit de confort.

"Misiunea noastră, ca agenție, este să sprijinim consolidarea brandurilor și să susținem în mod organic comunicarea strategiei și obiectivelor acestora. Suntem deosebit de încântați să facem acest pas alături de Skechers, un brand puternic și dinamic, cu care împărtășim un angajament comun față de creativitate, inovație și depășirea limitelor. Și suntem pregătiți să susținem această viziune bold care definește Skechers prin proiecte și evenimente la fel de curajoase, care să promoveze realizările brandului.", a declarat Imola Zoltan (Managing Director McCann PR).

 

Skechers CEE LTD cu sediul în Budapesta, companie subsidiară a Skechers U.S.A, Inc., este cel mai nou client care completează portofoliul Consumer Lifestyle din cadrul McCann PR, alăturându-se unei serii de branduri internaționale – lideri în industriile în care activează – cărora divizia le oferă servicii integrate de comunicare.

"Parteneriatul cu Skechers face parte din provocările noastre preferate: să comunicăm cu entuziasm povestea unor branduri care ne împărtășesc pasiunea pentru inovație, tehnologie și know-how pus în sprijinul consumatorilor. Suntem încrezători că va fi the right fit, atât pentru pentru Skechers, cât și pentru echipa noastră – și de-abia așteptăm să creăm noi concepte și să organizăm lansări inedite pentru brand. Skechers sunt hands free, iar noi vom fi hands on!", a adăugat Teodor Hedeșiu (Head of Consumer Lifestyle Division).

 

Skechers U.S.A., Inc. (NYSE:SKX), The Comfort Technology Company™ este o companie cu sediul în California, care dezvoltă și comercializează o gamă variată de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii. Colecțiile companiei sunt disponibile în peste 180 de țări și regiuni, în magazine universale și de profil, magazine online și peste 4.500 de magazine cu vânzare cu amănuntul, deținute de companii și terți. Compania își gestionează afacerile internaționale printr-o rețea de filiale deținute integral, asociere în participație și distribuitori.

De un deceniu unul dintre liderii pieței, McCann PR este una din principalele agenții de comunicare integrată din România și regiune, afiliată la rețeaua globală Weber Shandwick. Înființată în 2004, McCann PR are un portofoliu comprehensiv de activitate în comunicare Health, Tech, FMCG, Sport & Lifestyle și reputație și consultanță corporativă pentru un portofoliu extins de clienți. De-a lungul anilor, McCann PR a fost distinsă cu o serie de recunoașteri interne și internaționale și se bucură de o rețea extinsă de parteneriate de comunicare și colaborare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related