McCann PR s-a afiliat la reteaua Weber Shandwick

McCann PR anunta astazi oficial afilierea la reteaua internationala Weber Shandwick, una dintre cele mai reputate firme de relatii publice din intreaga lume.

Imola Zoltan, Managing Partner McCann PR: "Am luat in considerare parteneriatul cu Weber Shandwick, ca un pas necesar in dezvoltarea agentiei McCann PR. Suntem o firma de PR independenta, cu o echipa extrem de eficienta, furnizam servicii de comunicare integrate, perfect adaptate atat pietei romanesti cat si standardelor mondiale in comunicare. Faptul ca Weber Shandwick a recunoscut calitatile noastre si ne-a ales parteneri ne onoreaza dar ne si obliga: a fi parte din una dintre cele mai mari si mai puternice retele internationale inseamna, in primul rand, a putea fi considerat la acelasi nivel atat din punct de vedere al strategiei de comunicare oferite cat si din punctul de vedere al executiei. Practic, acest parteneriat plaseaza McCann PR la egalitate cu orice alt birou Weber Shandwick din lume. Ceea ce inseamna ca trebuie sa ne straduim si mai mult de acum incolo."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related