Părinții și copiii lor își dau întâlnire în universul jocurilor video la Gaming Marathon

Părinții și copiii lor își dau întâlnire în universul jocurilor video la Gaming Marathon

Cel mai mare festival online dedicat jocurilor video, Gaming Marathon – Road To Glory, este dedicat, în a doua ediție din acest an, diferitelor generații ce pornesc într-o aventură de gaming extraordinară. Duminică, copiii leagă prietenii cu părinții în sesiuni de gaming unde experiența și pasiunea pentru jocuri se îmbină într-un maraton plin de surprize și premii. Gaming Marathon connected by Vodafone are loc pe 11 iunie, începând cu ora 10 pe www.gaming-marathon.ro.     

“Sunt peste 1 milion de copii cu vârste între 5 și 15 ani care se joacă video games în România. Ne dorim ca părinții să petreacă cât mai mult cu copiii lor, inclusiv jucându-se jocuri video. Se crează o legătură mult mai stânsă între ei, părinții fiind astfel parte din universul copiilor,  putând și observa într-un mod subtil ce, cât și cu cine se joacă”, a declarat Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon.

Ediția de vară reunește peste 30 de streameri ce vor intra într-o competiție inedită. Gaming Marathon îi provoacă pe aceștia în patru runde la cele mai competitive jocuri ale momentului: Stumble Guys, Fortnite, Valorant și Bomberman. Trofeul Gaming Marathon, dar și suma de 1000 de euro, se vor duce către creatorul de conținut ce reușește să doboare scorurile tuturor celor prezenți. Competiția poate fi urmărită pe canalul lui Theo Zeciu începând cu ora 15:00, el fiind chiar unul dintre cei ce vor lupta pentru glorie.

 

Părinți VS Părinți la Gaming Marathon

La Gaming Marathon, Vodafone provoacă părinții unora dintre cei mai îndrăgiți streameri să-și testeze cunoștințele, abilitățile de gaming și conexiunea pe care o împărtășesc cu copiii lor. Pe 11 iunie, aceștia participă la runde în care munca în echipă le poate aduce victoria.

Youtuberii Jaxi, zaSami și Gannicus își propun să arate că părinții și copiii nu sunt atât de diferiți atunci când vine vorba de un mediu competitiv.

Quiz Quest cu Meitii și tatăl său
În ediția de vară a acestui Gaming Marathon, Meitii își provoacă comunitatea la un quiz de educație financiară alături de tatăl său. George, primul banking inteligent, premiază cu periferice de gaming cei mai buni doi participanți ce ating cel mai mare scor.

De-a v-ați ascunselea în CS:GO
Duminică, Sălbaticu’ Sebi invită gamerii într-un turneu de-a v-ați ascunselea în CS:GO unde aceștia au șansa de a câștiga un super monitor AOC Q24G2A/BK cu un refresh rate de 165 Hz și timp de răspuns 1 ms. Pe parcursul celor cinci runde, Sălbaticu’ Sebi va juca rolul de vânător încercând să-i găsească pe participanți. Etapa finală se va da între finaliștii fiecărei runde, câștigătorul luând acasă monitorul pus la bătaie.

Mădălin și Lectura de la A la Z
Împreună cu Samsung, Mădălin va explica pe limba tuturor generațiilor cum funcționează și care este scopul unei runde de Stumble Guys, astfel încât părinții să înțeleagă mai bine pasiunea copiilor și chiar să li se alăture acestora. Alături de Lectura de la A la Z, vom face o excursie în trecut și ne vom bucura de primele jocuri care au alimentat pasiunea pentru gaming a tuturor.

Pe parcursul evenimentului, gamerii din toată țara se vor putea înscrie online în turnee de CS:GO, Minecraft, Valorant, Stumble Guys și multe alte jocuri.

Gaming Marathon va aduna la linia de start peste 30 de streameri care vor interacționa cu comunitățile lor mai mult de 15 ore. 

Gaming Marathon este connected by Vodafone și upgraded by George și susținut de AGON by AOC, Rockstar Energy Drink, Samsung, Kiss FM și Gazeta Sporturilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related