Hidratare gratuită pentru (bicicliștii) bucureșteni în magazinul BicicletaShop.ro de pe Bd. Corneliu Coposu

Hidratare gratuită pentru (bicicliștii) bucureșteni în magazinul BicicletaShop.ro de pe Bd. Corneliu Coposu

La Fântâna și BicicletaShop.ro anunță un parteneriat prin care, în incinta magazinului din Bd. Corneliu Coposu nr. 4 (zona Unirii), va funcționa un punct de hidratare cu apă filtrată, rece, oferită gratuit. Accesul la apă va fi disponibil tuturor celor care trec pragul magazinului, de luni până vineri, între orele 11 și 19, iar sâmbătă de la 9 la 13.

Apa disponibilă în noul punct de hidratare este purificată cu ajutorul Sistemath - o tehnologie de filtrare performantă a apei potabile de la rețea, inspirată din ciclul natural de filtrare a apei, marca La Fântâna. Serviciul gratuit se adresează cu precădere bicicliștilor și sportivilor care au nevoie de o pauză de hidratare sau de reumplerea bidonului pe care îl au asupra lor.

De altfel, apa va putea fi luată doar cu recipiente personale. Nu vor fi puse la dispoziție pahare de unică folosință, această decizie făcând parte din angajamentul ambilor parteneri de a lupta cu consumul excesiv de plastic de unică folosință și de a educa publicul în sensul schimbării obiceiurilor de hidratare în direcția responsabilității și sustenabilității.

Parteneriatul cu BicicletaShop.ro ne face foarte bucuroși. În cadrul acestei colaborări oferim nu doar un punct de hidratare gratuit, reafirmând angajamentul nostru de a construi un viitor mai bun și mai sustenabil, ci și un exemplu de bune practici și pentru alți actori economici. Ne dorim să fim alături de comunitatea bicicliștilor și nu numai, să încurajăm un stil de viață sănătos și ecologic prin puterea exemplului și să punem la dispoziția românilor, prin soluțiile noastre inteligente de filtrare, apă bună, fărăimpurități.

Prin această acțiune, ne propunem să contribuim la promovarea unui stil de viață sănătos, încurajând hidratarea adecvată și conștientizarea importanței acesteia în timpul activităților fizice. Suntem mândri să facem parte din această inițiativă și să aducem un strop de prospețime și vitalitate în experiența bicicliștilor și nu putem decât să le mulțumim prietenilor noștri de la BicicletaShop.ro pentru această ocazie. La cât mai multe!”, Ana Gate - Marketing Manager La Fantana.

”Am găsit în echipa de la La Fântâna un super partener, cu care ne potrivim perfect. Vrem să fim mai mult decât un magazin și/ sau un service de biciclete iar asta înseamnă idei noi, proiecte pilot, ture, workshopuri, activism, comunitate. Acum am pus la cale un mod simplu și eficient prin care vrem să facem viața mai bună cicliștilor și sportivilor urbani. Vrem ca în câțiva ani să fim prima alegere a bikerilor profesioniști sau amatori din RO, să influențăm comunitatea cu evenimente și inovație, să câștigăm încrederea clienților prin seriozitate, onestitate și oferte de top. Pentru asta avem nevoie de parteneri de top. Multumim, La Fântâna!”, Claudiu Mihăilescu - Founder Bicicleta - Shop & Service | BicicletaShop.ro.

 

La Fântâna este un furnizor major de servicii de aprovizionare cu apă în sistem watercooler și purificator pentru companii și segmentul rezidențial din Sud-Estul Europei și al doilea cel mai mare furnizor din Europa Centrală și de Est. Grupul este lider de piață în România și Serbia în soluții pentru furnizarea apei în sistem de îmbuteliere (bottled watercooler) și purificator (POU).

BicicletaShop.ro. Suntem bicicliști, pasionați și asumați. Nu-ți vindem produsele noastre, ci te ajutăm să alegi cât mai bine în funcție de ce nevoi ai, ce-ți place, ce buget ai și ce vrei să obții de la experiența ta de biciclit. Dacă ceva nu merge bine, facem în așa fel încât să se-nvârtă roata din nou.

Avem skillurile, know-how-ul, microbul apăsatului pe pedală și știm exact despre ce vorbim.

S-avem cu toții drumuri cu bucurie!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related