Open call CELULAR

Open call CELULAR

Ai între 20-35 ani?  
Îți place să te joci cu imaginația atunci cand privești în jurul tău?
Cauți să te cunoști mai bine prin resursele tale creative?
Îți plac provocările artistice? 

Atunci vino alături de echipa CELULAR și oferă-ne viziunea ta asupra lucrurilor care contează astăzi, care contează pentru generația ta!

Sensul pe care-l dăm obiectelor din jurul nostru este o opțiune personală. Ideile tale sunt valoroase și îți aparțin într-un totul. Noi te vom ajuta să le dai viață într-un performance autentic și original!

Două echipe - 1 din București și  1 din Iași- vor fi implicate alături de artiști profesioniști în crearea unui spectacol de teatru, pe tot parcursul său - de la scenariu, la reprezentația finală. 

Intră și tu în joc!

Cum? Level 1: alege un obiect care are semnificație pentru tine și care să încapă într-o cutie de 150 cm x 150 cm (ex: un element vestimentar, un obiect de mobilier, o carte, un accesoriu etc), scrie pe scurt povestea lui și trimite-o la adresa de email [email protected] împreună cu o fotografie a obiectului și formularul de înscriere completat.

Level 2 va fi constă într-o serie de workshopuri susținute de echipele artistice la care vei putea participa gratuit!

Până atunci, așteptăm aplicația ta!

Termen limită: 3.07.2023

START!

CELULAR este un proiectul cultural organizat de asociația VAR în perioada iunie - octombrie 2023, în parteneriat cu Teatru FiX, Teatrul Bulandra, tranzit.ro/Iași, Teatrul din Stejar, FITPTI, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și susținut de ButanGas.

Parteneri media: Radio România Cultural, VIVA FM, Zile și Nopți, IQads, București FM, România Pozitivă, B-Critic, Revista Cultura.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related