Semizei, extratereștri și oameni obișnuiți. Lecții din coaching pentru performanță - Paul J. R. Renaud | Editura Curtea Veche, 2023

Semizei, extratereștri și oameni obișnuiți. Lecții din coaching pentru performanță - Paul J. R. Renaud | Editura Curtea Veche, 2023

Vrei să te cunoști mai bine, să fii mai motivat și să afli cum să excelezi în tot ce faci? Paul J.R. Renaud îți devine ghid în această călătorie.

"Viața unui om obișnuit poate să pară banală. Renaud demonstrează contrariul: oricine e capabil de excelență. Rețeta este aici. Nu trebuie decât să profiți de ea, să fii disciplinat și să ai mediul potrivit."
Olivier Ravon

"Paul îți prezintă trei modele originale de leadership. Prin studii de caz și povești minunate, el arată cum oamenii obișnuiți se pot bucura de succes. Este o lectură ușoară, rapidă, care îți oferă perspective noi despre cum să conduci și să ai rezultate remarcabile."
Andrew Neitlich

"Recomand cartea pentru că este o lectură ușoară, inteligentă și clară, care adaugă încă o cărămidă la edificiul excelenței realizărilor umane. Pentru generația mai tânără este un material extraordinar despre cum să fii printre cei mai buni în domeniul tău."
Hary Olaru

"Experiența de coaching și pasiunea pentru performanță ale lui Paul J.R. Renaud sunt evidente în noua sa carte. Abordarea prin exemple de viață face ca principiile să fie ușor de aplicat, reale și pertinente."
Joseph A. Doucet

"Pasiunea, abilitățile și experiența lui Paul răsar din paginile cărții, captivând cititorul prin exemple fascinante, din care află cum să-­și stabilească obiectivele în drumul spre reușită. O lectură obligatorie pentru consultanți, semizei, extratereștri și oameni obișnuiți, pentru toți cei care vor să fie mai mult decât majoritatea!"
Kim Budolph Johansen

"Dacă nu știi să te stăpânești, nu vei stăpâni decât întâmplător celelalte domenii ale vieții."
Marcin Molin

Descoperă alături de Paul J.R. Renaud perspective noi și modele care să te inspire – de la înotători olimpici până la oameni de afaceri și de la antrenori precum Octavian Bellu până la sportivi precum Nadia Comăneci –, ca să obții orice îți pui în minte. Fiecare capitol îți oferă instrumente și metode cu ajutorul cărora să pornești pe drumul către cea mai bună versiune a ta. Cu hotărâre, muncă asiduă și sprijin din partea unui mentor și a familiei, niciun țel nu ți se va mai părea imposibil. Ai încredere în tine. 

 

PAUL J.R. RENAUD s-a născut în Aylmer, Québec, Canada. Este consilier de carieră autorizat, specialist în IT, speaker la TEDx și scriitor. Scopul său este să îi ajute pe oameni să își depășească limitele prin consultanța pe care o oferă indivizilor, echipelor de lucru și organizațiilor.

Are experiență profesională de peste 35 de ani în mediul de afaceri și a instruit la nivel de management de top și executiv numeroase companii multinaționale. A lucrat cu clienți din Asia, America de Sud, America de Nord, Europa și Africa, și comunică interactiv despre coaching și performanța de top prin intermediul newsletterului său I Feel Good. 

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Demigods, Aliens and Ordinary People. Peak Performance Lessons from Coaching
Ediția 2023, paperback
Traducător: Elena Tătaru
Dimensiuni: 13 × 20 cm
240 pagini
ISBN: 978-606-44-1418-2

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related