Cele mai cerute instalații și activări Cyber Event în vara lui 2023: Photo booth-urile și jocurile digitale sunt preferatele organizatorilor din România

Cele mai cerute instalații și activări Cyber Event în vara lui 2023: Photo booth-urile și jocurile digitale sunt preferatele organizatorilor din România

Într-o vară plină de evenimente și festivaluri, organizatorii din România au pus accentul pe inovație și tehnologie, integrând instalații digitale în activările de brand. Jocurile digitale de diverse tipuri și photo booth-urile domină cererile pentru astfel de experiențe din cadrul evenimentelor din vara anului 2023, conform datelor Cyber Event.

„Anul 2023 este marcat de o explozie a interesului față de tehnologie, în special cu privire la AI, VR, holograme și drone, iar acestea încep să se bucure de o popularitate crescută și în România. Cu toate acestea, în ceea ce privește activările care să creeze engagement la evenimente – indiferent dacă vorbim despre evenimente corporate sau festivaluri mari – brandurile și agențiile preferă în continuare rețete testate și care să atragă un public vast: photo booth-uri sau diverse jocuri digitale captivante, care să transmită mesajul dorit. Cererile primite până acum și cele anticipate pentru perioada următoare indică faptul că aceste activări digitale rămân cele mai căutate și în vara aceasta" a declarat Florin Tudorache, Brand Manager Cyber Event.

În topul celor mai solicitate instalații și activări digitale din portofoliul Cyber Event în vara lui 2023 se regăsesc:

1. Jocurile digitale – pentru un plus de distracție și adrenalină pentru toți participanții:

  • Stepmania: Un joc muzical ritmic ce îi provoacă pe participanți să urmeze secvențele corecte pe o placă cu săgeți, oferind o experiență asemănătoare cu celebrele Dance Dance Revolution.
  • Batak: Instalație care testează reacția rapidă și coordonarea printr-un joc interactiv, unde luminile aprinse aleatoriu pe o suprafață specială trebuie lovite cu promptitudine.
  • Memory Pads: Un joc de memorie captivant, în care jucătorii trebuie să repete secvențele afișate pe o suprafață de joc cu butoane iluminate.
  • Cash Grabber: Adrenalină și distracție garantate într-un joc în care participanții încearcă să prindă cât mai mulți bani sau cupoane într-un flux de aer.
  • Bicicletele Digitale: Experiențe interactive și sportive pe două roți, cu biciclete conectate la simulatoare virtuale.
  • Catch the Box: O provocare captivantă în care participanții își demonstrează abilitățile de prindere a obiectelor virtuale cu ajutorul mișcărilor corpului.

2. Photobooth-uri și 360-uri – care permit capturarea de amintiri personalizate și atrag publicul.

  • Photo booth-uri diverse: Cererile au inclus o varietate de photo booth-uri inovatoare, care permit participanților să captureze fotografii personalizate și amuzante pentru o amintire de neuitat.
  • 360-uri: Instalații captivante ce imortalizează fotografii sau video-uri panoramice, oferind o perspectivă largă asupra evenimentului și creând conținut vizual atractiv pentru social media.

3. Alte instalații digitale care au fost solicitate deoarece oferă experiențe interactive inovatoare:

  • Cyber Barista: Un bar mobil ce oferă cafea de specialitate personalizată, pentru un plus de memorabilitate.
  • Totemurile digitale: Aceste dispozitive interactive care integrează roata norocului digitală, quiz-uri și joculețe variate, sunt din ce în ce mai solicitate deoarece conduc la o grad de interactivitate ridicat al participanților.
  • Roboții interactivi: Folosirea roboților, precum celebrul Pepper, care comunică cu oamenii și aduc un strop de futurism și distracție este în creștere.
  • Display-urile cu hologramă: în linie cu tendințele internaționale și în România crește cererea pentru instalații care prezintă conținut în format holografic, creând o atmosferă fascinantă și memorabilă.

Cyber Event, parte din grupul Godmother, este o companie independentă specializată în activări și instalații tehnologice de ultimă oră, pretabile oricărui tip de eveniment. Incubatorul tehnologic este mereu la zi cu noutățile în domeniu și oferă servicii complete, de la concept până la producție și suport tehnic și logistic în implementarea activării, precum și servicii de creație, la nevoie.

Activările și instalațiile tehnologice Cyber Event sunt complet personalizabile și pot fi folosite în cadrul oricărui tip de eveniment, indiferent de mărimea sa sau locul în care este organizat – astfel încât la final să rezulte un eveniment-experiență, memorabil, care să sprijine obiectivele de brand.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related