53 de instalatii digitale Cyber Event fac evenimentele memorabile

53 de instalatii digitale Cyber Event fac evenimentele memorabile

Cyber Event a pornit la drum cu 15 instalatii digitale si a ajuns, in prezent, la 53 - jumatate dintre acestea putand fi inchiriate pe loc. Instalatiile digitale Cyber Event au un nivel de engagement foarte bun, facand ca evenimentele sa devina mai interactive si memorabile.

Pana in prezent, aproximativ 60 de evenimente s-au bucurat de serviciile Cyber Event. Dincolo de calitatea acestora, o alta componenta importanta este know how-ul echipei in ceea ce priveste customizarea instalatiilor. In functie de preferintele clientului si conceptul evenimentului, pornind de la device-ul standard, instalatia customizata poate oferi o adevarata experienta: de la touch screenul interactiv, pana la photo booth-ul ce te trimite pe cararile unei paduri muzicale. 

"Misiunea noastra este sa ajutam clientii sa transforme evenimentele lor intr-o experienta pentru participanti. Cu o fotografie, un gif, un video 360 sau o experienta virtuala, suntem siguri ca putem avea un aport considerabil la o seara sau un event tech memorabil", spune Ema Soldan, Brand Manager Cyber Event.

Diversitatea photo booth-urilor in 2018 este mare - de la classic, la 360 sau GIF box. In contextul acesta, ele au devenit elementele de nelipsit de la niciun eveniment. Iar cu un deadline real si cu focusul pe engagement, cerintele clientului pot fi indeplinite. Pentru a mentine proportia termene-buget-obiectiv echilibrata, Cyber Event cauta in mod constant solutii.

"Din experienta noastra, cele mai populare sunt photo booth-urile, indiferent de formatul ales. De la cel standard, cu background personalizat, pana la Insta Printy, GIF box sau Air Graffiti, toate aceste instalatii sunt mereu pe lista clientilor nostri, deoarece marcheaza momentele frumoase petrecute la eveniment si reprezinta in acelasi timp un mic giveaway", adauga Ema.

Pe viitor, Cyber Event ia in considerare imbogatirea portofoliului cu ceea ce a aprins interesul industriei in ultimul an: realitatea virtuala.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related