Cyber Event devine reprezentant exclusiv pentru Digital Barista, proiectul inovator de comunicare directă cu participanții la evenimente, în care mesajele de brand sunt imprimate pe suprafața băuturilor servite

Cyber Event devine reprezentant exclusiv pentru Digital Barista, proiectul inovator de comunicare directă cu participanții la evenimente, în care mesajele de brand sunt imprimate pe suprafața băuturilor servite

La finalul anului 2022, Cyber Event a încheiat un parteneriat  de reprezentare exclusivă pentru Digital Barista în România, devenind unicul furnizor pentru aceste servicii pe piața locală.

Cyber Event preia astfel atât partea de tehnologie cât și coordonarea resurselor umane dedicate și va implementa din 2023 toate proiectele care vor include activări Digital Barista,  precum și comunicarea cu clienții actuali și viitori ai acestuia.

Am inclus Digital Barista în o varietate de evenimente implementate de-a lungul timpului iar versatilitatea sa ne-a convins să ne dorim o implicare mai mare în această activare. Vom continua investițiile în dezvoltarea tehnologiei și extinderea gamei de produse care pot fi personalizate în cadrul evenimentelor care vor include Digital Barista, pentru a oferi în continuare clienților noștri produse de calitate cu un grad mare de social buzz ”, a declarat Florin Tudorache, Brand Manager Cyber Event.

Am găsit în Cyber Event un partener valoros în cadrul proiectelor derulate până acum și suntem convinși că, odată cu încheierea acestui parteneriat, Digital Barista va continua să se dezvolte și să ofere momente memorabile în cadrul evenimentelor în care va fi integrat, la standarde ridicate de calitate”, a declarat Marian Csosz, ex-Director de Producție FCB București, acum antreprenor în zona de comunicare BTL.

Digital Barista este un proiect dezvoltat și lansat în anul 2018, care pune la dispoziția companiilor barmani sau barista acreditați și recunoscuți la concursuri de specialitate care folosesc tehnologie de ultimă oră pentru a tipări pe băuturi și a transmite astfel mesajul de brand direct către participanții la evenimente. 

 

Digital Barista presupune instalarea unui bar mobil în cadrul evenimentelor și folosește o imprimantă 3D revoluționară care imprimă logo-uri, texte sau imagini pe diverse tipuri de băuturi (în principal specialități de cafea) dar și cocktailuri, bere, prăjituri sau înghețată.

Gradul mare de versatilitate al acestei activări îi permite să fie integrată în evenimente de orice tip și mărime, Digital Barista fiind deja folosit în cadrul conferințelor, lansărilor de produse, târgurilor de job-uri, expozițiilor de tehnologie și turism, dar și în cadrul unor evenimente mai restrânse, precum organizarea unor coffee break-uri memorabile la birou, evenimente petrecute în Romania, UK sau Belgia.

Cyber Event, parte din grupul Godmother, este o companie independentă specializată în activări și instalații tehnologice de ultimă oră, pretabile oricărui tip de eveniment. Incubatorul tehnologic este mereu la zi cu noutățile în domeniu și oferă servicii complete, de la concept până la producție și suport tehnic și logistic în implementarea activării, precum și servicii de creație, la nevoie.

Activările și instalațiile tehnologice Cyber Event sunt complet personalizabile și pot fi folosite în cadrul oricărui tip de eveniment, indiferent de mărimea sa sau locul în care este organizat – astfel încât la final să rezulte un eveniment-experiență, memorabil, care să sprijine obiectivele de brand.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cyber Event

Cyber Event, parte din grupul Godmother, este o companie independenta specializata in activari si instalatii tehnologice de ultima ora, pretabile oricarui tip de eveniment. Incubatorul tehnologic este mereu la zi cu... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related