ETi Fun Area – patru zile de experiențe dulci la Festivalul Nostalgia  

ETi Fun Area – patru zile de experiențe dulci la Festivalul Nostalgia  

ETi Puf, brandul de biscuiți cu bezea și granule colorate, adorat de români încă din anii `90 și aflat în portofoliul producătorului de dulciuri ETi a fost alături de fanii distracției de altădată la Festivalul Nostalgia, desfășurat în București.  

Dar asta nu a fost tot - ETi a adus și noua lor gamă mult așteptată de biscuiți cu cereale integrale, ETi DARE, lansată anul trecut pe piața din România.

Cu o îmbinare perfectă între tradiție și inovație, ETi Fun Area a oferit o veritabilă călătorie în timp, exact ca întregul concept al Festivalului Nostalgia, care a reunit într-un mod special trecutul și viitorul. Fanii ETi s-au bucurat de surprize nemaipomenite și experiențe dulci pe tot parcursul evenimentului.

Generații la rând de români, care au crescut alături de îndrăgitul ETi Puf, au venit la Nostalgia, unde au avut ocazia de a redescoperi ceea ce brandul reprezintă în ziua de azi - veselie, distracție, curaj, spirit ludic și relaxat, toate acestea îmbrățișate într-o abordare contemporană.

Pe durata celor patru zile de festival, ETi Fun Area și-a întâmpinat fanii cu o avalanșă de premii dulci, jocuri și decoruri special amenajate, pentru a le permite să captureze fotografii memorabile.      

”Am pregătit pentru fanii ETi ambientul perfect să se relaxeze și să surprindă cele mai frumoase amintiri de la festival în fotografii care să le aducă aminte cu drag de jocurile copilăriei. Premiile dulci și surprinzătoare ETi  Dare alături de surprizele colorate ETi Puf nu au lipsit din oferta noastră dedicată acestui festival”, declară reprezentantul ETI – Cristina Săndulescu, Marketing Manager Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia. 

Distracția care a început în lumea offline s-a extins și în mediul online, sub forma unui concurs interactiv desfășurat pe paginile ETi de Facebook și Instagram, oferind fanilor brandului ETi o experiență complexă și completă.

Cateva mii de fani ai brandurilor de dulciuri au trecut pe la  ETi Fun Area și reprezentanții ETi au oferit câteva sute de diverse premii constând în obiecte cu aer retro cool precum pick-up-uri sau camere foto instant. O gamă variată de dulciuri ETi nu a lipsit dintre premiile oferite la Nostalgia, la Eti Fun Area.

Câteva mii de pasionați ai brandurilor de dulciuri au trecut prin ETi Fun Area, iar reprezentanții ETi au oferit sute de premii variate, constând în obiecte cu un aer retro-cool, precum pick-up-uri sau camere foto instant. Desigur, o gamă diversificată de dulciuri ETi nu a lipsit din lista premiilor oferite în cadrul festivalului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related