PLIMBARE SONORĂ, o explorare urbană cu Maria Balabaș

PLIMBARE SONORĂ, o explorare urbană cu Maria Balabaș

Orașul – spațiu performativ, sunetul – prezență și afect continuu, mersul – vehicul și liant între starea noastră internă, capacitatea de a asculta, mediul în care locuim. O plimbare sonoră este o invitație deschisă spre forme exploratorii de a asculta, o repoziționare estetică în context urban, o practică pe care tu decizi cât de intens o trăiești.

În această plimbare, atenția se concentrează asupra peisajelor sonore diferite ale orașului și relația noastră cu ele, o identificare a modului în care starea noastră de spirit este afectată de diverse întâlniri auditive, precum și de prezențe interioare sonore.

Eveniment dedicat adulților și copiilor peste 12 ani. Vă rugăm să veniți fără animale de companie.

29 iulie, ora 10.00
Număr de locuri limitat, înscrieri până pe 28 iulie la [email protected]

Maria Balabaș este om de radio și muziciană. A creat și a menținut 12 ani Dimineața crossover la Radio România Cultural, unde s-a implicat și în dezvoltarea a numeroase proiecte dedicate inovației sonore. A primit nominalizări la Prix Europa, Prix Italia, Grand Prix Nova și a primit premiul Semi Silent. A inițiat grupuri muzicale inspirate de tehnici de improvizație. Studiază și practică forme exploratorii de plimbări sonore.

Evenimentul face parte din programul URECHI CĂLĂTOARE, ORAȘ REZONANT, un program de vară presărat prin diverse locuri ale Bucureștiului, de la o galerie la o sală de cinema, și de la o librărie la străzi și parcuri, ce prezintă o serie de audiții de compoziții sonore, creații radiofonice și podcast-uri, o conferință, un film documentar, plimbări sonore, un atelier și mai multe întâlniri cu autori invitați.

URECHI CĂLĂTOARE, ORAȘ REZONANT este un proiect organizat de SEMI SILENT cu sprijinul Lucia Festival, Institutului Cultural Italian, Centrului Ceh, Institutului Francez, Centrului de Studii Vizuale și al Librairie Kyralina, cofinanțat de AFCN.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related