Explorează Tendințele în Marketing alături de Canopy & Google la Digital Bloom 2023

Explorează Tendințele în Marketing alături de Canopy & Google la Digital Bloom 2023

Dacă ești un entuziast al marketingului digital, ai ajuns unde trebuie!  

Pe 21 septembrie are loc cea de a V-a ediție Digital Bloom, un eveniment destinat tuturor celor pasionați de marketing, de la antreprenori și proprietari de business, la directori de marketing și specialiști în domeniu.  Canopy organizează acest eveniment alături de Google România, la STUP de la Banca Transilvania, începând cu ora 18:00. 

 

De ce să participi la Digital Bloom?

Cu fiecare ediție, Digital Bloom reușește să depășească așteptările noastre și ale participanților noștri. Pentru ediția din 2023, am pregătit un program captivant, menit să dezvăluie cele mai recente tendințe și strategii de marketing digital. De la sesiuni interactive la studii de caz și discuții cu experți în domeniu, te așteaptă o zi plină de învățare și inspirație. 

 

Agenda evenimentului: 

  • 5 Tips & Tricks despre Digital Marketing - Învinge provocările marketingului online și învață cum să te ridici deasupra concurenței.
  • Harnessing AI for Shopper Trends - Descoperă cum poți utiliza inteligența artificială pentru a anticipa tendințele de consum.
  • Studiu de Caz: Druid & Integrarea AI în Strategia Ta - Află din experiența clientului nostru Druid și înțelege cum poți integra AI în strategia ta de marketing.
  • Comunicarea Brandului - Explorează modalități creative de a comunica brandul tău și de a captura atenția publicului.
  • Noul GA4 și ce este necesar să urmărești ca și antreprenor - Înțelege noile caracteristici ale Google Analytics 4 și învață cum să extragi date relevante pentru a lua decizii informate.
  • Percepția Consumatorului Asupra Reclamelor Online - Aprofundează modul în care consumatorii văd reclamele online și descoperă cum poți crea campanii mai relevante și atractive. 

 

Cine ar trebui să participe?

Digital Bloom 2023 este destinat tuturor celor interesați de marketingul digital, de la antreprenori și proprietari de afaceri, la directori de marketing și specialiști în domeniu. Indiferent dacă ești la început de drum sau ai ani de experiență în spate, vei găsi conținut valoros și conexiuni relevante.

 

Nu rata șansa de a face parte din evenimentul Anului!

Aceasta este o oportunitate unică de a te conecta cu profesioniști de top și de a învăța direct de la experți în domeniul marketingului digital.

 

Looking back to our experience 

După succesul înregistrat la evenimentele anterioare, precum cel descris în articolul „Digital Bloom, evenimentul în care învățăm marketing online la înălțime” suntem pregătiți să vă oferim o experiență și mai captivantă și plină de informații valoroase.   

Așteptăm cu nerăbdare să te întâlnim la Digital Bloom 2023, evenimentul care îți va transforma viziunea asupra marketingului digital și îți va aduce o mulțime de oportunități pentru afacerea ta. 

Te așteptăm să faci parte din această experiență digitală!

Echipa Canopy 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related