Pauza Publicitara din nou la Cluj

La initiativa Rospotline, sustinuta de MediaTech Advertising, Pauza Publicitara se va desfasura in 23 februarie la Casa Tranzit din Cluj Napoca. Evenimentul este dedicat studentilor care aspira la o cariera in publicitate, dar si pasionatilor de acest domeniu.

Pe langa vizionari de spoturi din colectia Luerzer's Archive, organizatorii si invitatii prezinta studii de caz, comenteaza spoturi si campanii si dezbat intr-o maniera interactiva diverse teme. Invitatul acestei editii este Mihai Coliban, iar moderatorul Florin Popa, directorul de creatie al MediaTech Advertising.

Inscrierea la aceasta editie a Pauzei Publicitare a fost atipica, promovarea facandu-se ca un teaser (in 24FUN Cluj, Romania Libera - editia de Transilvania si Radio Guerrilla Cluj) cu trimitere la o pagina web, unde cei ce doresc sa participle afla mai multe detalii despre acest eveniment si se pot inscrie online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related