[Puterea brandurilor] Mihai Coliban: Daca e ceva ce am inteles cat am trait in Rusia e cat de puternic e brandul numit comunism sovietic, comunismul original

[Puterea brandurilor] Mihai Coliban: Daca e ceva ce am inteles cat am trait in Rusia e cat de puternic e brandul numit comunism sovietic, comunismul original

Aproape orice introducere pentru textul care urmeaza mai jos este inutila. Asa ca nu o sa va incercam rabdarea artificial. Este o poveste adevarata despre Rusia, spusa de Mihai Coliban, care a trait si a muncit acolo 9 ani, pe care inca ii declara ”cei mai buni din viata”. Este, de asemenea, o poveste despre Romania, privind inapoi, in anii '80 si mergand prin tranzitie, prin libertate si gust de Coca-Cola, pana in 2022. Si este o perspectiva incomoda asupra prezentului in care navigam derutati, incercand sa detectam repere in ceata si jucandu-ne fiecare rolul intr-un dialog continuu al brandurilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related