Universum Events a fost aleasă pentru a patra oară ca partener strategic de către Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) pentru organizarea Festivalului Vinului Moldovei

Universum Events a fost aleasă pentru a patra oară ca partener strategic de către Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) pentru organizarea Festivalului Vinului Moldovei

Evenimentul se va desfășura în weekendul 16-17 septembrie pe Bulevardul Kiseleff din București, la doar 1 minut de mers pe jos de stația de metrou Piața Victoriei.

Aici, 44 de crame de renume și mici producători locali cu tradiție din Republica Moldova vor reprezenta această țară cu o selecție impresionantă de peste 1.000 de sticle de vinuri distincte deschise, care vor fi disponibile pentru degustare în cele două zile ale evenimentului. Estimăm că vor fi realizate peste 250.000 de degustări de vinuri de excepție.

De ce să petreci un weekend în aer liber la acest festival? Iată câteva motive:

  • Zone Instagramabile și o platforma VIP demna de un eveniment de top.
  • Magazinul Festivalului va oferi o selecție remarcabilă de vinuri la prețuri imbatabile.
  • Un food court variat va satisface toate gusturile.
  • Brățări de degustare.

Line-up-ul evenimentului este alcatuit din artiști consacrați precum THE MONO JACKS, IRINA RIMES și THE MOTANS, dar și de performeri de excepție precum Laura (trupa Friends) și Trupa lui Smoothie.

Evenimentele anterioare ale Festivalului Vinului Moldovei s-au desfășurat în diverse locații, inclusiv zona Snagov și NORD Events Center by Globalworth, și au atras un număr semnificativ de participanți. Cu experiența acumulată în organizarea acestor evenimente, Universum Events și ONVV au încredere că această ediție va fi cea mai spectaculoasă și mai amplă de până acum.

Universum Events, distinsă cu apariția în clasamentul "FT 1000 - Europe's Fastest Growing Companies 2020" realizat de către Financial Times, este cel mai mare organizator de evenimente corporate din România. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Universum Events a reunit peste 500.000 de participanți în peste 2000 de evenimente de succes. De la târguri de tehnologie și imobiliare până la teambuilding-uri și conferințe, toate evenimentele organizate de Universum Events se remarcă prin originalitate, experiențe memorabile și focalizare asupra obținerii de rezultate concrete pentru clienți prin intermediul conceptului de Large Scale Events & "event architecture".

Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) este o instituție publică, organizată printr-un parteneriat public-privat în domeniul implementării de politici în industria vitivinicolă.

Instituția a fost concepută după modelul unor instituții similare în domeniul vitivinicol din principalele țări producătoare de vin ale lumii. ONVV a fost constituit prin Hotărârea de Guvern nr. 725 din 16 septembrie 2013, iar aplicarea nemijlocită a politicilor sectoriale a demarat în aprilie 2014.

Constituirea ONVV a reprezentat pasul decisiv făcut de sectorul public și privat în implementarea schimbărilor în cadrul legislativ și normativ al sectorului vitivinicol și promovarea brandului vinicol de țară – „Vinul Moldovei. O legendă vie” („Wine of Moldova. A legend alive”), care contribuie esențial la recunoașterea și promovarea vinului moldovenesc de calitate peste hotarele țării.

ONVV activează pe lângă Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare și funcționează ca un parteneriat public-privat, fiind gestionat și finanțat în comun, prin Fondul Viei și Vinului, format paritar din contribuțiile sectorului privat și din bugetul de stat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related