How to Web 2023, cel mai mare eveniment dedicat startup-urilor și inovației din Europa de Est, are loc pe 4-5 octombrie

How to Web 2023, cel mai mare eveniment dedicat startup-urilor și inovației din Europa de Est, are loc pe 4-5 octombrie

A început numărătoarea inversă până la conferința How to Web 2023, care va avea loc între 4-5 octombrie în București. Evenimentul din acest an își propune să reunească un număr-record de peste 2.500 de participanți, cu peste 60 de speakeri de top, 350 de startup-uri, 150 de investitori și numeroase oportunități de conectare, interacțiune și networking de cea mai înaltă calitate.

Antreprenori, fondatori de startup-uri, creatori de produse tech, investitori, marketeri și alți profesioniști din tehnologie pot accesa numeroase resurse de inspirație, expertiză și business, în cadrul How to Web 2023.

 

Cine urcă pe scena How to Web 2023?

Cu o istorie de peste 13 ani în aducerea pe scenă a celor mai mari creatori de produse, pionieri în tehnologie sau alți experți care au reușit să își lase amprenta în industria globală de business, How to Web aduce, și în acest an, în premieră, experți din spatele unor brand-uri, metodologii sau produse cunoscute în toată lumea.

Ryan Singer, Autorul "Stop Running in Circles and Ship Work that Matters" și unul dintre cei mai cunoscuți creatori de produs, cu o istorie de peste 17 ani la Basecamp, va dezvălui participanților How to Web cum pot să construiască produse de top prin metodologia lui, Shape Up.

Darren Chait, Head of Growth Marketing la Calendly, una dintre cele mai folosite platforme de programare a întâlnilor online, vine pe scenă cu informații exclusive despre canalele de creștere și strategiile de vânzări de succes din spatele unui produs global.

Irina Haivas, Partener la Atomico, unul dintre principalele fonduri de investiții europene, care are sub administrare în acest moment capitaluri de 5 miliarde de dolari. Cu peste 10 ani experiență în domeniul de investiții, Irina va oferi o perspectivă unică fondatorilor, vorbind despre ce diferențiază cele mai bune startup-uri din Europa de Est.

Stephanie Musat, Senior Staff Product Manager la Warner Bros. Discovery, unul dintre giganții din producția de entertainment, va explora strategiile care mențin produsele competitive pe piață. Astfel, participanții pot identifica elementele care nu mai sunt relevante și pot menține ofertele lor agile.

Hristo Borisov, Co-fondator și CEO al Payhawk, singurul startup unicorn din Bulgaria, va dezvălui strategiile de succes pentru dezvoltarea de produse tehnologice inovatoare și viziunea sa de fondator.

Pe lângă acești experți globali, se vor mai alătura peste 60 de speakeri, majoritatea pentru prima dată în România.

 

Conferinței How to Web 2023 oferă o experiență completă pentru scena de business și tehnologie regională

How to Web 2023 oferă experiența unui adevărat festival de business și inovație pentru cei care îi pășesc pragul. Conferința găzduiește peste 4 scene, cea mai mare competiție de startup-uri din regiune, spații de networking cu lideri din industrie și o serie de pre-evenimente.

Scenele conferinței cuprind:

  • Scena Build & Grow - unde pionierii din industrie precum Ryan Singer, Darren Chait, Irina Haivas, Zachary Gleicher și alții dezvăluie perspectivele lor în construirea de produse, growth marketing, capital de risc și multe altele.
  • Scena Community - unde participanții pot descoperi puterea inovației prin povești reale de succes în afaceri, împărtășite de fondatori și lideri de business.
  • Scena Q&A - promite o interacțiune directă cu speakeri renumiți, unde participanții pot adresa întrebări acestor experți globali.
  • Scena Startup-urilor - deschisă startup-urilor emergente din regiune, care își vor prezinta business-urile revoluționare.

Spotlight, competiția și programul de matchmaking pentru startup-uri early-stage din Europa de Est, este tot unul dintre punctele centrale ale evenimentului How to Web, oferind startup-ului câștigător cel mai mare premiu de investiții din Europa de Est (880.000 de euro) sindicalizat de Credo Ventures, SMOK Ventures, Fiedler Capital, Startup Wise Guys, Underline Ventures, Fortech Investments și Seedblink. Peste 250 de startup-uri au aplicat, iar cei 40 de finaliști vor fi anunțați în curând.

Investitorii vor avea ocazia să participe la evenimentul exclusiv pre-conferință, Venture in CEE, unde se analizează și dezbat ultimele tendințe de investiții globale. 

Participanții pot participa la întâlniri individuale in zona Networking Area, iar cei care aleg biletele de tip Executive sau Investor pot accesa zona de Networking VIP. 

Cele peste 50 de evenimentele din jurul How to Web completează experiența conferinței principale. Acestea încurajează comunitatea din tehnologie din întreaga regiune să se conecteze cât mai mult în această perioadă.

Conferința How to Web 2023 este realizată în parteneriat cu Orange România, BRD – Groupe Société Générale, Underline Ventures și Google for Startups, și cu suportul Bitdefender, HubSpot for Startups, European Innovation Council, Endeavor România, Vienna Business Agency, WIT Angels Club, LAUNCHub Ventures și Growceanu.

 

Ultimele Zile pentru Biletele Early Bird

Conferința How to Web 2023 promite să fie un eveniment central pentru oricine este implicat în ecosistemul de startup-uri și tehnologie. Cu o listă impresionantă de speakeri, oportunități de networking de neegalat și competiția Spotlight, această conferință este locul unde inovația și antreprenoriatul prosperă.

Acestea sunt ultimele zile în care vă puteți asigura locul la eveniment cu bilete Early Bird. Prețurile vor crește începând cu data de 15 septembrie. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului.

How to Web este evenimentul de referință dedicat startup-urilor și inovației din Europa de Est.

Inițiat în 2009, din dorința de a oferi acces la oportunități de învățare și networking pentru comunitatea profesioniștilor din tehnologie și antreprenoriat, How to Web a devenit rapid unul dintre cele mai influente evenimente din estul Europei. Prin facilitarea accesului la expertiză globală și networking de calitate, a accelerat adopția antreprenoriatului în tehnologie în România și în estul Europei. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related